Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Учителят по физическо се заяжда с мен

Учителят по физическо се заяжда с мен

Учителят по физическо се заяжда с мен
Здравейте! Ще използвам цитати, точно както стана.
Не знам откъде да започна. Не съм добра по физическо и днес в училище (първа смяна съм) господина по физическо възпитание и спорт се заяждаше с мен и не за първи път! Дала съм бележка от ортопеда, че като ме боли някой крак трябва да си почивам. Днес бягахме и ме заболя левия крак. След това отново имахме бягане, но крака ме заболя много по-силно и седнах да си почина. Господина каза:

''Ако не бягаш ще имаш двойка и забележка! ''.
Тогава приятелката ми стана и каза:
''Господине, не виждате ли, че не може да бяга, боли я крака''.
Той дойде и ме пита:
''Много ли те боли? ''
Аз плаках от болка, не си го усещах, а като го мърдах изтръпваше. Отговорих му, че ме боли, а той:

''Да, да, боли те, сигурно другото междучасие ще тичаш по коридорите като луда! ''(само да отбележа, че никога не съм тичала по коридорите! )
Приятелката ми му отговори:
''Господине, аз ще я заведа при сестрата. ''
А той най-нахално се обърна и каза:
''Не, тя сама ще отиде, малко ще я заболи, ама сама ще отиде. ''

Аз куцук-куцук отидох до сестрата, а тя каза, да не го натоварвам поне половин час, защото можело да се получи спазъм на крака. Върнах се в час и той:
''Отивай да играеш народна топка. ''
Аз му отговорих:

''Сестрата каза да не играя. ''
А той с голямо отегчение:
''Оф, сядай на пейката''
Кажете ми какво да правя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Валентина
Валентина
27.03.2014 22:01
Говори ми, нашия по ФВС е пълен задник...
Имам забележка "Слуша Гънс ен роузес в час", а това ми е просто тапета на телефона...
И когато ни кара да правим нещо СУПЕР ТРУДНО, казва "Спокойно, аз помагам", а четири момичета са с цицина на главата от помощта му.
+ когато някоя съученичка е *кхъм* неразположена, той казва: "не сте първите жени с такива проблеми" и пак играем...
Може да е малко грубичко, но помоли майка ти да говори с него.
9
0
Iv Valkanova
Iv Valkanova
29.03.2014 18:08
Рейндропс Не всички могат да са перфектни по физическо.Особено ако ги кара да правят цигански колела-ясно,че ще ги е страх.Не всички са златните момичета на Нешка Робева.А и на мен не ми е приятно да бягам по време на цикъл не заради болките (аз нямам болки),а заради опасността нещо да се размести и да се изложа пред класа.Не искам заради бягане веднъж да ме обсъждат седмици напред.Веднъж да се пропусне бягане няма да се затлъстее.
7
0
Мими
Мими
28.03.2014 15:58
Хей, "Метълхед" заради една такава забележка може ли така да обиждаш човек. Това е пълна липса на възпитание! Било и тапета на телефона... ТИ за каква се мислиш?? ДА не се мислиш за бизнес дама! В час телефоните са изключват, както и на бизнес срещи, конференции и т.н.. Било и тапета - на интересна ли се правиш? Аман от такива ученички като теб, дето ходят на училище, щото няма как да го напуснат и ходят само да се фръцкат и да си показват новите дрешки... Срам сте такива деца...Сега се мислите за интересни, ама като не успеете или успеете с даване на задниците си под наем, ще запеете друга песен!!! И, да, това за неразположените момичета почти всеки преподавател го казва Спортът не вреди на цикъла на жената, дори и помага! Аз бях с изключително болезнен цикъл, стигала съм до припадъци дори заради него и често чувах от учител по физическо и не само - не си единствената. Това не ги прави гадни. И знаеш ли когато започнах да тичам докато съм в цикъл, организмът се пречистваше по-добре и по-бързо от излишните мизерии, болката по-бързо преминаваше и цикълът ми не траеше вече 10, а максимум 5 дни!! Така че, ако прочетеш малко по биология, няма да е така, това си е просто оправдание да не се поизпотите малко и защото сте мързели, ама щото не учите, не знаете и че благодарение на спорта се изграждат нови нервни клетки и организмът се зарежда с положителна енергия и тонусът на човек се повишава. Но сигурно си чувала че спортът е здраве - сама си отговори, защо са го измислили хората. Сега кой е глупавият - учителят ти или ти?? Ама това от фейсбук и "тапетите" на телефона няма да го научиш!!! Относно цицините, тук може да има вина човекът (нищо не мога да кажа, ако той е виновен трябва да му се иска сметка), но като и вие сте непохватни и ви е страх да не си счупите някой нокът, който сте си изградили с ноктопластика благодарение на парите на мама и тате и някой ви е виновен!! Хабите нервите на учителите, държите се безобразно сякаш всичко Ви е позволено и всичко знаете, а после те са глупавите щото си изтървали нервите.. Ами и те са ХОРА!!! Можете да ги обиждате, че били глупаци и т.н., но ако някой вас ви обиди сте много обидчиви... НО не се замисляте, че щом са учители знаят много повече от вас и сигурно има причина да се правят на глупаци или нарочно да пропускат и бъркат нещо по време на урока - като например да ви проверят колко внимавате..... Чалгата и простотиите няма да Ви направят хора, нито метълът, нито това да се правите на много можещи и знаещи!

Хайде със здраве!
0
12
Бетина
Бетина
27.03.2014 21:25
познато ми е донякъде :(
аз нямам проблеми но понякога ме болят краката защото правя шпагат преди да загрея :(
а Зандов (училетя по фвс) ми вика
"не ме интересува к'во ти е играй или ще те изгоня с забележка и ще имаш 2 за годината"
сряда даже ми написа забележка :(



съветът ми е да говориш с родителите и класната те ще ти помогнат :)
0
0