Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Учителят по физическо се заяжда с мен

Учителят по физическо се заяжда с мен

Учителят по физическо се заяжда с мен
Здравейте! Ще използвам цитати, точно както стана.
Не знам откъде да започна. Не съм добра по физическо и днес в училище (първа смяна съм) господина по физическо възпитание и спорт се заяждаше с мен и не за първи път! Дала съм бележка от ортопеда, че като ме боли някой крак трябва да си почивам. Днес бягахме и ме заболя левия крак. След това отново имахме бягане, но крака ме заболя много по-силно и седнах да си почина. Господина каза:

''Ако не бягаш ще имаш двойка и забележка! ''.
Тогава приятелката ми стана и каза:
''Господине, не виждате ли, че не може да бяга, боли я крака''.
Той дойде и ме пита:
''Много ли те боли? ''
Аз плаках от болка, не си го усещах, а като го мърдах изтръпваше. Отговорих му, че ме боли, а той:

''Да, да, боли те, сигурно другото междучасие ще тичаш по коридорите като луда! ''(само да отбележа, че никога не съм тичала по коридорите! )
Приятелката ми му отговори:
''Господине, аз ще я заведа при сестрата. ''
А той най-нахално се обърна и каза:
''Не, тя сама ще отиде, малко ще я заболи, ама сама ще отиде. ''

Аз куцук-куцук отидох до сестрата, а тя каза, да не го натоварвам поне половин час, защото можело да се получи спазъм на крака. Върнах се в час и той:
''Отивай да играеш народна топка. ''
Аз му отговорих:

''Сестрата каза да не играя. ''
А той с голямо отегчение:
''Оф, сядай на пейката''
Кажете ми какво да правя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Maria
Maria
10.02.2016 19:43
Просто е пълно с заядливи учители! Яд ги е,че толкова деца търпят а заплатите им са малко. А има просто учители които набелязват някои деца и винаги се заяждат с тях. Стар ли е? Ако е стар това отговаря на всичките ти въпроси. Старите хора са много заядливи, не всички но повечето...

та какво да правиш? Кажи на класната за този " учител"
също кажи и на майка си. Големи хора са все ще намерят някакво решение! И дано имаш пекана класна,и ако се намеси майка ти, положението може да се подобри.
И все си мисля,че ако се уплачат и други деца може да го изгонят този господин.
0
0
psych
psych
08.04.2014 09:08
Пребий го :Д Ами аз на твое място бих споделил с нашите и с класния. А ти нещо правила ли си че така да му се издигнеш?
7
0
Тити
Тити
14.04.2014 20:19
не
0
0
Сияна Желязкоеа
леопардче той не се заяжда всички учители по ФВС са така нашия е по зле а на една фр е точно като твоя
0
0
Тити
Тити
30.03.2014 13:20
П.П.:Той се държи така само с мен и една приятелка.
1
0
Тити
Тити
30.03.2014 13:18
Той ми се кара като не влизам в час!
1
0
Анабел
Анабел
28.03.2014 17:16
Да госпожице!щом имаш бележка от ортопеда защо си влязла в часа???отсъствието се извинявя автоматично!ужасно!момичета с мензис да бягат!!!! Обарни се към педагога и родителите си!
1
0
Мими
Мими
28.03.2014 15:41
Виж сега има проблеми, които можем и трябва да решаваме сами! Има и такива, които трябва да решим с нечия помощ. Проблемът за който споменаваш е от втория вид. Вярно че днешните ученици сте доста невъзпитани и мързеливи и винаги знаещи всичко, но това е друга тема. Първо родители нямаш ли си? Сподели с тях, после ако имате педагогически съветник поговори и с него - той би ти дал много добър съвет,( а из коментарите тук чета само щуротии, освен този на коол крейзи.Сподели и с класната ти! Станалото е пред свидетел, така като чета историята ти.. Така че лесно може да стигне и до директора на училището. Това си е тормоз, ако наистина е така, на този учител не му е там мястото и той е срам за цялата учителска нация, защото учителстването е призвание, а не отбий номер! Такива като този не са за тази позиция. Нека е чуят и двете страни, да се включат и други ученици да се разбере само теб ли тормози или има и други деца. Не прибягвай до саморазправа и мръсни номера, не е това начинът.
Предприеми съответните мерки, за да се изкоренят такива учители от системата. Трябва да се започне от някъде, а само с писане по форуми няма да стане.

когато бях ученичка изгонихме 3 учителя! Нямаха никакво педагогическо отношение, бяха грубияни и т.н. ОТ всички класове събрахме подписка и при директора. Подписка имаше и от родителите и така си заминаха... Единия ни беше написал двойки на всички за цял учебен срок по няколко... Както и да е.... Смелост се изисква.

Успех и пиши какво е развитието
0
3
Валентина
Валентина
29.03.2014 15:48
Вие сте отговорила на моя коментар, а аз ще Ви отговоря на вашия.
1. Да, прегреших, използвах телефона си в час. Никога досега не съм го правила, имам си забележка, това е.
2. Фейсбук? Колкото и невероятно да звучи- аз нямам профил там.
3. АЗ далееееч не се фръцкам, не се правя на интересна, не се чудя как да напусна училище и т.н. Аз съм добра ученичка и последното, което правя е да си давам "задника под наем".
4. Не съм мързелива- вървя минимум 2 километра пеша дневно. Не се оправдавам- аз си играя. Казах "когато някоя съученичка", нямах предвид себе си (очевидно), а СВОИТЕ СЪУЧЕНИЧКИ.
5.Не ме е страх да си счупя нокът- моите са късички.
6.(пиша го с особено удоволствие) Аз далеч не се правя на можеща. Не мога всичко, и си го признавам. Но внимавам, опитвам се да съм възможно най-активна и съм доволна от себе си.
7. Чалгата никого няма да направи човек. Но метълът изгражда личности. А и да слушам метъл, какво? Даже и чалга да беше има ли проблем? Имам това право. Съжалявам, че очевидно зряла жена не го знае.
Да... изглежда не притежавам "качествата", които вие описахте (ау, шок). Колко странно, че още има ужасни хора като мен, които НЕ се кифлят пред огледалата и не се напиват...
Сигурно Ви отегчих, но трябваше да Ви го кажа.
:-)
8
0
мадлен
мадлен
28.03.2014 00:37
виж..... ако се държи така и с други ученици ... явно просто е такъв. НО ако това отношение е само спрямо теб .. или поискай да бъдеш освободена от физическо възпитание и спорт, или просто поговори с него насаме. Кажи му какво става. Ако е земен човек, би трябвало да те разбере .. ако ли не ... измисли някой номер и го приложи :д
1
0