Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Видяхме НЛО с очите си

Видяхме НЛО с очите си

Видяхме НЛО с очите си
Здравейте, казвам се Николай. Историята която ще ви разкажа е истина, но ако не бях го видял с очите си на дали и аз щях да повярвам. Преди около 2 седмици с най-добрия ми приятел бяхме излезли да се разкараме малко на вън да си починем от сесията, да се поразхладим. Във Варна - Владиславово има нещо като малко поле. Та по средата има една стара запушена шахта върху която по принцип сядаме (редовно ходим там). Та това се случи около 23:00 и 00:00 (не съм сигурно за точния час).

Както си стояхме върху шахтата и си говорихме нещо много ярко изгря на небето, беше все едно супер-нова но беше странен лилаво-сив цвят. Първоначално го гледахме и се чудихме какво е. Казахме си, че най-вероятно е някаква избухнала звезда или прочие. И докато гледахме може би около 5 минути със затаен дъх, тази светлина почна да става по-малка, докато не стана голяма колкото 1 от онези мигащи звездички.

Но странното се случи след това. Почна да се приближава, защото не беше ярка като преди , но ставаше по-голяма, следователно се приближаваше. Докато ясно не почна да се различава форма. Все още беше прекалено далеч, за да се различи какво точно е, но имаше формата на нещо като успоредно разположен цилиндър. В този момент се стъписах защото осъзнах, че сме сравнително далеч от близката цивилизация. В този момент приятеля ми изкара телефон и почна да снима., направи запис от 2 минути и 34 секунди, до момента в който обектът отново беше обгърнат от същата светлина, но в пъти по-ярка и за стотна от секундата просто се изпари.

Записът не беше с добро качество, защото камерата не беше много добра а и обектът не беше много голям. Както и да е, качихме го в Ю-туб (тук може да се пише само на кирилица) и още на следващия ден почнаха да излизат някакви странни коментари да свалим клипът и, че това били просто "Китайски фенери". А това което видяхме определено не бяха китайски фенери. Ден след това клипът беше премахнат от Ю-туб а профилът на приятеля ми изтрит. Не знам, ще се радвам, ако някой друг също го е видял, защото беше много странно, а ние идеално знаем какво видяхме.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 11
52
45
30
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (35)

Изпрати
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
27.02.2014 17:19
И аз го видях, но се движеше като зорницата.
2
0
66333
66333
27.02.2014 11:57
хахахахахаха
1
5
иле-ели
иле-ели
28.02.2014 20:45
защо му се смееш?!?! и аз съм виждала нещо подобно- макар че може да е било и падащ сателит, в момента не мога точно да съвпадна двете събития, защото не помня датите
0
0
...
...
26.02.2014 17:11
Ако трябва да съм честна случилото се е трудно за вярване, но не и невъзможно.
П.С За студент (написал си семестър) имаш доста правописни грешки.
3
2
ThePirateHunter
ThePirateHunter
27.02.2014 09:17
знам...но аз съм повече по механиката от колкото по правописа xD И с тези изпити и ти щеше да правиш правописни грешки xD
3
1