Sanovnik.bg»Споделени Истории»Еротика»С бивше гадже или пък не

С бивше гадже или пък не

С бивше гадже или пък не
Няма да споменавам имена. Може да ме помислите за мръсница и каква ли не още, но тоова няма да ме спре да споделя историята си. Той беше мое бивше гадже, но и двамата имахме чувства и се желаехме така както преди. Учехме в едно училище и зе виждахме много често.

Той все още не беше преодолял разздялата ни и не можеше да свикне с това, че не сме заедно. Веднъж с най-добрия ми приятел решихме да се разходим дп града. Когато бившия ми разбра реши да дойде с нас. Денят мина много добре и вечерта реших да остана в неговия апартамент. Желаех го толкова много, че просто нямаше място за отказ. Когато се прибрахме той веднага ме заведе в спалнята. Не се съпротивлявах много и двамата знаеехме преди това какво ще се случи. Обърна ме към него и ме целуна. След тази целувка всички думи бяха излишни.

Започна да ме съблича като целуваше всяко разголено място по тялото ми. Всичко се случи много бързо просто нямахме търпение за това което щеше да се случи. Може би това бързане и тази страст беше порпдена от това, че докато бяхме двойка не бяхме правили секс. Сложи ме на леглото много бавно като ме целуваше без да спира. Целуваше ме навсякъде. Когато се случи това което очаквахме и двамата с такова нетърпение чуватвото беше просто вурховно.

Правихме го около 45 минути. Накрая когато всичко приключи и двамата осъзнахме, че раздялата ни е била пълна грешка. Може би нещото което ни липсваше бе секса. След тази случка всичко между нас беше отново идеално и вече бяхме сигурни, че нищо няма да ни липсва.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
50
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
тера
тера
16.10.2014 19:34
мокри сънища аууу
1
1
Данислав
Данислав
15.09.2014 18:43
Може би е добра идея да се научиш да пишеш първо...
3
1
Бетина
Бетина
05.03.2014 21:16
със гадже !
5
1