Бившо гадже

Бившо гадже
Преди 1 седмица скъсах с гаджето ми, което беше от интернет и тази нощ сънувах как сме в къщата на най-добрата ми приятелка и сме на втория етаж.

Там имаше и някакво друго момче, но него не го познавах. И така, бившият ми нещо се заяждаше с мен и изведнъж не знам какво стана, но ме бутна на земята и легна върху мен като ме целуна.

Онова непознато момче изчезна и останахме само аз и бившия. Започнахме да се превъртаме /аз върху него, той върху мен/ и си говорехме някакви неща, които не помня и по едно време той започна да ме щипе, опипва.

В този момент се чу тропот от долния етаж на къщата, изправихме се и слезнахме долу, където беше бабата на най-добрата ми приятелка.

Не знам какво трябва да означава съня ми, затова се допитвам до вас. Истината е, че нямам чувства към момчето, но в съня имах.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Х
Х
04.08.2012 13:46
СтанРен, това, което казваш не е нищо ново.
За моя набор се пишеха същите неща. За следващите пак чета същите глупости. Много е тъпо всяко предишно поколение да изкарва малоумни следващите. Комплекси ли избивате, не знам. Ако бяха днешните деца толкова зле нямаше печелят златни медали от олимпиади. Просто е.
0
0
StanRen
StanRen
03.08.2012 20:57
Рен:Бихтер,всеки решава какво а пише тук. А и това за правописа е много правилна забележка-днешното поколение са талива изтърсаци, никаква култура. Като пише грешно, някой трябва да я светне кое е правилно. А и историята й не струва. Въобще не е за тук според мен.
0
0
Натали
Натали
03.08.2012 09:32
Вие пък сте много злобни,като не ви харесва разказа за съня не е необходимо да пишете гадни коментари.Особено пък за правописа,това да не изпит по бг.Стават грешки,браво,че сте толкова грамотни,но не се изтъквайте тук,ясно
0
0
правопис
правопис
28.07.2012 07:34
Пише се "бивше", а не "бившо"
0
0
StanRen
StanRen
27.07.2012 20:57
Стан: Като нямаш чувства към момчето защо въобще ти е бил гадже замисли се.Според мен просто от някакво вътрешно чувство за вина подсъзнателно искаш да имаш и от там идва странния сън ,все пак са ви прекъснали :).
Рен: А според мен си много тъпа и проста за да напишеш такъв обикновен и прост като теб сън в този форум. Хич те няма. :)))))))))))
0
0