Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Приятелят ми е стиснат

Приятелят ми е стиснат

Приятелят ми е стиснат
Здравейте. Искам да споделя моя проблем и да попитам какво мислите. Имам приятел от почти година. На 25 съм. Отношенията ни са сериозни. Живеем заедно. Той е доста по голям от мен, но съм с него, защото е зрял, мил и грижовен. Той е и доста заможен. Проблемът е, че е твърде стиснат.

Почти не ми помага, а сега съм в тежко финансово положение, от 3 месеца не намирам подходяща работа като за образованието ми. Отделно като ми прави подаръци (много рядко)са евтини неща. А за себе си само маркови и скъпи. Намекнах му на заем да ми помогне за малък магазин за козметика и ме отряза, че нямал възможност, а аз много добре знам, че това не е нищо за неговите възможности.

Започвам да се чувствам използвана и като пълна глупачка, защото сега наистина съм в трудно положение. А въпреки това е много мил с мен, винаги ме изслушва, но като става въпрос за нещо сериозно и да ми помогне нищо не прави. Не знам какво да правя, имам чувства към него, но не мога да допусна някой да се подиграва с мен. Посъветвайте ме
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
буба
буба
02.02.2014 20:10
Имам само 1 въпрос към теб: "Ако той беше беден, а ти богата, щеше ли да си с него?".
18
1
Зетабета
Зетабета
02.02.2014 17:10
Ти намекна за пари,бедна и нещастна и той,също като теб си помисли.'Е,и тая,като всички останали,само ме използва.'Във вашия,а и не само,случай парите винаги ще ви делят и двете страни го знаят.Затова'низините' не искат да живеят по-стария начин, а 'върховете' не могат да продължават да живеят така и се стига или до примиряване или до раздяла.Втория вариант е за препоръчване,така поне ще запазите'гордостта' си.Приказката за Пепеляшка е само приказка,вдъхновила холивууд за "Прети оман", а у нас се пее "земи си сине нашенче...Успех и всичко добро.Намерете си нещо свое.
9
1
николай
николай
02.02.2014 16:25
Зарежи го като иска да ебе ще си плаща
7
6
илко
илко
10.02.2014 23:13
ехооооооооооо като искам да си плащам за е**не ще си хвана проститутка
2
3
Таня
Таня
01.02.2014 18:28
Навярно не се подиграва с теб, а просто не е способен на обвързване и няма намерение да го направи с теб.Чувствата са нещо много важно, но когато връзката се основава само на тях, се оказва, че много скоро стават недостатъчни.Точно това те кара да се чувстваш по този начин.Ако той не е способен да се ангажира с чувствата ВИ и да придвижи връзката ВИ на друго ниво ще се наложи да избираш: да бъдеш с него докато си готова да го напуснеш или да го попиташ дали иска да бъдете повече от любовници или това го устройва и да видиш какво ще ти отговори.Не е лесно за никоя жена на твойто място, но всички се справят и се радват на любовта.
1
3
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
01.02.2014 16:04
Хеееееееееееееее по-добре късно отколкото никога.Щом има значи е стиснат, ако беше лаш нямаше да има.Но това,че не ти помага, е показател за друго- себелюбив егоист.Ако останеш при него не мисли,че ще бъдеш човек и ще имаш до себеси другар.
6
4