Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Паранормалното ме преследва

Паранормалното ме преследва

Паранормалното ме преследва
Онази вечер се случи нещо странно. Събудих се точно в 3.00 през нощта и в това време компютъра се включи сам без да съм правила нищо. Не смеех да помръдна щом тръгна и се сковах на място.

Не след дълго пуснах телевизора от страх, но ето след малко без да съм го пуснала на режим, той сам се изключи. Това беше още по-зловещо.

Включих го наново и не мигнах до 5.00. След 5 часа заспах и на сън усетих сякаш нещо седна на мен и ми натежа, но така и не разбрах какво е и като се събудих спря. Всички в нас спаха.

Напоследък се случват много странни неща. Бих искала да споделя, че почти всяка вечер се чува много странен звук през 5 блока като бухане на бухал, но не мога да разбера какво става и какво е то. :evil:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (27)

Изпрати
Aneta
Aneta
24.02.2013 14:12
Казваш, че нещо е седнало върху теб?Ами имам една книга за духове и т.н и там пише за Нощеница, която сяда върху теб и ти сънуваш кошмари.Трудно дишаш и усещаш че нещо седи върху теб.Бащата на тате преди много отдавна се е събудил и казал на тате, че Мората го е наседнала, а това е другото найменование на Нощеницата.
0
0
?????????
?????????
24.02.2013 10:29
историята ти е впечатляваща но не трябва да бъркаш естественото с паранормалмото.Ето един съвет,ако имаш видеокамера пусния за през нощта на инфра порт и на сутринта виж какво точно се случва
1
0
Me
Me
22.02.2013 18:39
Имаше едно предаване по истински случай за случки с духове и извънземни там имаше един вид дух (не мога да се сетя име)и той докато спиш ти сяда на гърдите така , че може да е било и това.
1
0