Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Паранормалното ме преследва

Паранормалното ме преследва

Паранормалното ме преследва
Онази вечер се случи нещо странно. Събудих се точно в 3.00 през нощта и в това време компютъра се включи сам без да съм правила нищо. Не смеех да помръдна щом тръгна и се сковах на място.

Не след дълго пуснах телевизора от страх, но ето след малко без да съм го пуснала на режим, той сам се изключи. Това беше още по-зловещо.

Включих го наново и не мигнах до 5.00. След 5 часа заспах и на сън усетих сякаш нещо седна на мен и ми натежа, но така и не разбрах какво е и като се събудих спря. Всички в нас спаха.

Напоследък се случват много странни неща. Бих искала да споделя, че почти всяка вечер се чува много странен звук през 5 блока като бухане на бухал, но не мога да разбера какво става и какво е то. :evil:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (27)

Изпрати
баба Вихра
баба Вихра
10.11.2013 00:30
Преследвай го и ти!;) поради минала давност на събитието, надявам се проблемът да е намерил своето разрешение/ ако все още те следва- ставам сериозно вече, търси причините в себе си. и аз обичам близки срещи от пети вид, но се пази и най-вече молитви и разкаяния за грешки..действат пречистващо и си казвай молитвата по-често, ангажирай си ума и тялото с много работа, за да ти е здрав после съня, промени ако трябва хранителния режим. не се стряскай, мен като ме хванат бесовете и крушките даже гърмят, не се шегувам
2
1
мацитуу
мацитуу
10.09.2013 19:25
Може просто да си оставила компютъра включен да си забравила да ти е спрял тока и после да са го пуснали като си се събудила : )) недей се впряга толкова..
1
1
ЕНЧДОБ ОТДЕЛ ПАРАНОРМАЛНА АКТИВНОСТ  (ОП
ЕНЧДОБ ОТДЕЛ ПАРАНОРМАЛНА АКТИВНОСТ (ОП
07.09.2013 23:31
ОТ ДЪЛГОГОДИШНИЯ НИ ОПИТ С ПАРАНОРМАЛНИ ЯВЛЕНИЯ СТИГНАХМЕ ДО ИЗВОДА, ЧЕ ВИЕ СТЕ ИМАЛИ СРЕЩА С КРАЛСКА БУХУМЯВКА КОЯТО НАПАДА СЛЕД 3 ЧАСА КЪСНО ВЕЧЕР И СИ ИГРАЕ С ТЕХНИКАТА И МОЗЪКА ВИ.. МОЛЯ ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЕ СПИРАЙТЕ КОМПЮТЪРА ОСТАВЕТЕ ГО ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА, СЪВЕТВАМЕ ВИ ДА СИ СЛОЖЕТЕ АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА ЗА ДА НЕУТРАЛИЗИРАТЕ ЗВУКА, СЪЩО ТАКА АКО ТЕЛЕВИЗОРАТ ВИ СПРЕ ТОВА МОЖЕ БИ СЕ ДЪЛЖИ НА ФАКТА, ЧЕ ИМАТЕ НУЖДА ОТ НОВ.
П.С. СЪЖАЛЯВАМЕ ЗА ГЛАВНИТЕ БУКВИ НО ПО ТОЗИ НАЧИН НИ ВЗЕМАТ ПО НА СЕРИОЗНО !
УСПЕХ !
(ОПА)
4
2
А.
А.
18.04.2013 23:42
Мога да кажа на Вик ,че когато бях малка като се събудих една вечер през нощта видях в краката си едно огромно куче ,което лаеше и искаше да ме ухапе.. Гери ти не бива да се страхуваш толкова много след 03:00 ч. :)
3
0
Viktoriq
Viktoriq
08.03.2013 14:57
леле настръхнах, аз като бях по-малка съм чувала шум по стълбите и вратата се отвори сама .. бях с братовчед ми много се уплашихме .. потърси помощ !
0
0
готическо черно
готическо черно
02.03.2013 13:22
Може да е проблем с електроуредите или токов удар...Това че си усетила че някой е седнал върху теб може да е от страх,а това с бухането,може да е била сова.Не преписвай веднага вината на дух-моли се да не е това,защото аз съм го преживяла и ако е така ще става по-лошо!МОли се и пекади с тамян.
0
0
Gospojica Miteva
Gospojica Miteva
27.02.2013 19:41
Ами аз мисля че някой иска да се свърже с теб направи нещо но не се стряскай а започни да разследваш и на мен ми се е случвало
0
1
Цветина
Цветина
25.02.2013 11:49
Мхм.Интересно наистина..И на мен ми се е случвало , но само това с компютъра и с телевизора , а по - зловещото е , че бях сама.Щом си добре , значи не е нещо страшно . Не се притеснявай (:
1
0