Важно

Важно
Темата ми е насочена към всички ангелчета, индиго деца, екзорсистчета и към тези дечица, които се усещат и се имат за супер странни.

Мили малки пишещи-нека Ви дам няколко съвета преди да започнете с писането на тема или на каквото и друго да е - обърнете внимание на правописа си, пишете с много грешки, а искате да сте идеалните - индиго или каквото и да е друго.

След това - не си измисляйте фантазии за да сте интересни на околните - повярвяйте, ставате смешни. Не говорете пред обществото за Вашите''странности'' защото такива има у много хора и то е така откакто света съществува.

Не се набърквайте в някакви ваши филми, оставете това на по-големите от вас, защото с тези неща от ''другия свят''шега не бива да се прави.

Дарбата или я имаш или я нямаш, това не се учи нито в даскалото, нито сред приятели. И последното, което искам да Ви кажа - изживейте едно прекрасно и спокойно детство, общувайте с повече ваши връстници, забавлявайте се.

Няма нищо по-хубаво от детството!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 5
51
41
30
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
Chrisa
Chrisa
18.09.2012 20:44
И другото което искам да подчертая е че децата пишат с правописни грешки.
0
0
Chrisa
Chrisa
18.09.2012 20:31
Ти също си права,но аз не говоря за хора които реално осъзнават какво им се случва и какво преживяват.Това са различни неща,става дума за детската психика и аз в ролята на майка и на голям човек се притеснявам за тези деца.Разбира се че всеки има правото да споделя-форума е за това,но вгледайте се в темите на някои от децата-едното пише че има ангелска душа,другото-истории с духове,Самара и т.н.
0
0
Никол
Никол
18.09.2012 18:52
права си но само до някъде хората не казвам децата а хората трябва да имат къде да споделят това което ги тревожи и аз съм против измислиците, но заради такова отношение не вярваме в повечето неща а те всъщност са реални някои хора пък са искрени не всички тук са такива хора с ниско самочувствие, които си мислят че ще станат по велики или известни ако им се случват такива неща някои хора наистина може би преживяват или са преживели травма и се страхуват от неща било то реални или просто в психиката им.
1
0