Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сън - починал болен човек

Сън - починал болен човек

Сън - починал болен човек
Сънувах, че съм на селото ми, на което всъщност не съм ходила от малка. Бях с баба ми. Всщност тя почина преди около месец, а насън си говорехме. Бяхме си легнали и изведнъж и стана зле, очите и почервеняха и краката й се подуха.

Както обичаше да казва в реалния живот докато беше жива, тук отново каза, че всичко е наред, нищо й няма и ще се оправи. Оказа се, че има високо кръвно и се задъхваше.

Тогава прецених да се върнем в София, за да може да потърсим адектватна лекарска помощ. Бях сама с нея и се притесних, защото не знаех какво ще правя, ако й се случи нещо.

Много ви моля, кажете ми как да си тълкувам този сън. В момента съм във важен етап от живота ми и ме интересува наистина как би се изтълкувало това.

Мерси предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Иван
Иван
16.05.2012 10:39
Подсъзнанието ти е направило"диагностика" на твоето физико-психическо състояние и е висуализирало чрез съня ти обективна оценка. Провери здравословното си състояние, но не повърхностно. Направи си пълни изследвания на кръвта, на секрети и екрети, микробиологичен анализ и хормонален също. Това е признак, че организма ти функционира добре, но на ниво защита. Нещо като "антивирусна програма", която те предупреждава за надвиснала опасност. Послушай ме и няма да сбъркаш!
0
0