Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странно същество...

Странно същество...

Странно същество...
Здравейте! Дълго мислих дали да напиша тази история, но не мога да намеря логично обяснение за това, което видях.

Миналото лято бях с приятели на язовир Жребчево. Бяхме се установили до една гора. Бяхме си разпънали палатките и нали всичко бяхме управили и аз и още двама-трима приятели играехме дарц./Всички знаете тази игра./

И аз бях на ред когато пред нас мина някакво странно същество. Имаше крила на пеперуда, но бяха големи и искряха. Имаше рога като пеперуда, но бяха големи. А най-странното е, че имаше тяло на малко човече.

Ясно го видях с очите си. Беше малко, с кремава кожа като нашата. Имаше ръчички и краченца. А в едната си ръчичка държеше малка кофичка. Много се учудихме на това, но никой не се се сети да го снима.

Щом не сме го снимали можете да си представите колко сме били учудени. Всички останахме шокирани, а когато разказахме на другите те не ни повярваха. Вечерта аз, една приятелка и гаджето ми(тъй де, той ми е вече по-по бивш.) спахме в моята палатка.

Аз и Петър(тъй се казваше) спахме един до друг. Значи така да обясня. Той беше от лявата ми страна, аз бях по средата, а приятелката ми от дясната ми страна. Към два часа вечерта все още не спяхме и си говорихме.

Към 2:30 вече приятелката ми заспа, а аз и Петър се бяхме гушнали и си говорихме. Тогава изведнъж видях нещо, което приближаваше към палатката. Нали то имаше пълнолуние и се виждаше сянката от силуета му.

То все повече се приближаваше към палатката и аз казах на Петър да се обърне и да го види. Той се обърна и каза, че това е някакъв вид нощна пеперуда. Но по едно време то съвсем вече се приближи и "кацна" така да кажа на палатката.

Започна да дращи с нокти по палатката, а аз се стреснах. Петър се обърна и го видя как се опитваше да влезе вътре в палатката. Беше скъсало малка дупчица в палатката и си беше мушнало главата. Аз се разпищях по истинкт /много обичам да пищя/ и така събудих и приятелката ми.

Двете изхвърчахме с писъци навън, защото личицето му беше ужасно на това нещо. Имаше странно изкривена физиономия и малки остри зъбчета. Петър се опитваше да го удари с първия предмет, който хвана. А именно една дебела книга, която беше на приятелката ми.

Не се получи и той изхвърча от палатката. Събудихме другите и всички се събрахме край палатката. Един мой приятел /Тишо/ хвана един от металните шишове, на които си бяхме правили шишчета и го забоде в това нещо. То гадно изпищя, но Тишо забоде шиша в земята.

То се мъчеше да избяга, но безуспешно. Всички се събрахме и накладохме отново огън и решихме да не спим и да търсим решение на въпроса какво е това нещо. Направихме си кафета, седнахме на земята край огъня и се чудехме какво е това.

На сутринта аз и Петър решихме да разгледаме онова нещо. Когато отидохме то го нямаше, а шишът беше все още забит в земята.

Може да решите че съм сънувала, че съм луда, че съм била дрогирана/аз не приемам наркотици, не пия и не пуша/ или че си измислям, но това беше така. Независимо за каква ще ме сметнете, аз знам какво видях с двете си очи.

Ако имате логично обяснение за това, кажете го.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 8
55
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Валентина
Валентина
03.01.2014 17:17
Мад,може ли да кажеш,как се казва книгата и от къде е ?
До авторката : Това е нещо удивително,което сте видели. И аз мисля,че това е фея. Да я убиете,е най-жалката постъпка,това не е било обикновенна случка,приемете го като чудо,защото сте от малкото хора,на които им се е случвало подобно нещо. Ако някога ми се случи подобно нещо,ще бъда страшно щастлива,защото да видиш магическо същество е детската мечта на всеки човек. Може би ако света беше по-добро място,те нямаше да се крият от нас.
0
0
Ronitooo
Ronitooo
04.08.2012 11:24
Ами ако Мед е права? Ако наистина са били горски феи? разбирам да сте се изплашили, но сега другите феи май искат да ви отмъстят. Направете нещо по въпроса, извинете се..по..някакъв начин...
0
0
Anonymous
Anonymous
04.08.2012 10:24
Не знам дали да повярвам, малко е странно, но вероятно е истина.Ако пак ви се случи хубаво ще е да го снимате.
На мен веднъж ми се случи странна случка, но за кратко.
Бях на лозе и вечерта спах на първия етаж и виждах входната врата.След време на прозореца(от който има изглед към вратата)видях някаква сянка.След време сякаш нещо се опита да влезе.Аз станах и отидох до прозореца, погледнах(към вратата) и не видях нищо. След това погеднах направо към тъмнината и видях светещи(червени) очи.А вместо да изляза да видя какво е аз се върнах в леглото. :D
0
0
йо
йо
05.02.2012 13:48
дори и историята ти да е вярна,моля авторката и хората,които са били с нея да забележат колко са ограничени.видели някакво непознато до сега нещо и давайте да го убиваме,защото нашите малки ограничени мозъчета не могат да го възприемат това същество.не те смятам за луда а за жестока.може да е искало да се сприятели с вас,може да е искало да ви предупреди за нещо,но не-давайте да го утрепеме,ние сме великите.това си мислихте нали.пише се историй за духове и извънземни,чакате да ги видите и защо според вас трябва да ви се покажат,за да им видите сметката ли?и пак повтарям,ако историята е вярна.
1
0
Mirela Stoicheva
Mirela Stoicheva
27.01.2012 22:38
мад благодаря.Не знам другите дали те мислят за луда,но аз лично ти вярвам.Знам какво видях и мен навярно ме взимат за луда,но знам какво видях и ще си остана с това твърдение до края на живота си.
0
0
знаещ
знаещ
23.01.2012 11:08
ОЛЕЛЕ убили сте феята на зъбките сега няма кой да ми дава кинти като си чупя зъбита...........зли хора
0
0
мад
мад
21.01.2012 19:00
Миличка аз напълно ти вярвам.Моя приятелка има книга само за такива същества.Там има реални снимки още от 1930.На снимките имаше хора застанали за снимка,а около тях са снимани същества точно като твоето описание.Това или са дървесни феи или горски.Дървесните феи се крият много от хората,но има и немирни.Те тръпнат от желание да се запознаят с хората.Горските феи са мирни и спокойни.Те се показват пред хора само ако намерят за добре.Ннякой хора казват,че това са и ангели който чустват,че ще стане нещо лошо.Радвам се,че не сте направили грешката да го снимате,защото ако снимаш фея по случайност не е проблем за тях,но ако ги снимаш само за доказателство снимката ще стане размазана и феята ще заприлича на човешки образ.
Знам,че ме мислите за някое куку-руко,но това са месеци проучвиния и данни.Намерихме статия на американски вестник в който пише,че фотографка твърди че е снимала самотна фея да стои на преградата в нейната градина.Ако имаш посадени лалета намери най-яркото и го отвори ще видиш нещо странно,но помни ако видиш капки вода не си мисли,че е обикновенна.Там до преди малко е имало нещо!
0
0
Mirela Stoicheva
Mirela Stoicheva
16.01.2012 23:36
Може и филм да направим по историята :D
0
0