Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Живот до гробището

Живот до гробището

Живот до гробището
Живея до гробището точно, къщата ни е на 20-30 м от гробището и ме е страх да излизам вечер сама, страх ме е да спя на тъмно, винаги дърпам пердетата вечер. Все си представям, че ако не ги дърпам, някой дух гледа през прозореца или като погледна там ще видя нещо страшно.

Като ходя да говоря по телефона вечер, на 2-рия етаж сама, а в 1 от стаите беше ковчега на дядо Бог да го прости, когато почина и ме е страх след разговора, като угася лампата и като слизам надолу по стъпалата.

Имам чувството, че като слизам, от вратата над мен ме наблюдава някой. И отвсякъде нещо сякаш има и ме наблюдава. А особено лятото, когато има гръмотевици в тъмното, когато съм с нашите, ОК. Ама като съм сама. Няма значение денем или нощем.

Представете си да живеете до гробището. Добре, че не е изолирана къща, а има и други. Но нашата е Най-близо. Е,и от нас има по-зле. Две самотни къщи забити в гробището. Но засега слава Богу не съм срещала странни неща, само от въображението ми ме е страх.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
52
43
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
Алекс
Алекс
28.12.2011 13:32
Ами да, аз бих го направила.Да живееш до гробищата не си е шега работа.След като нея я е страх, значи има защо.
0
0
.. :))
.. :))
28.12.2011 12:47
А вие от предишните коментари бихте ли го направили ???? Да се преместит само защото живеете до гробищата .. Аз също живея до гробищата и ме е страх, нооо как може да и дадете съвет да се преместии :ОО ??? А и не мислите ли , че родителите и ще сасъглсят да се преместят само защото жишечт там .. Айде малко помислете преди да пишете толкова глупави коментари ..
Таа по въпроса то всичко е във въображението .. Спри да мислиш за това и вече няма да те е толкова страх . :))
0
0
иванета
иванета
28.12.2011 12:22
погледни го от добрата страна, има и такава! това е нещо уникално.аз живея на около 2км от гробището,но много бих се радвала ако бях на твое място,защото обичам да се разхождам край надгробните плочи.би било прекрасно да мога да изляза от вкъщи и на няколко крачке от мен да имам подобен извор на вдъхновение за разказите си.мисли логично-няма как да ти се случи нищо лошо,защото призраци не съществуват а и от повечето мъртъвци вече няма и следа,защото са в коремчетата на малките гадинки под земятя.освен това така ще си близо до дядо си и ще можеш да се грижиш за гроба му.завиждам ти,иска ми се да можехме да си разменим домовете!
0
0
тани
тани
27.12.2011 20:31
Наистина най-добрият вариант в този случай е да се преместите, но не се страхувай, знам, че е лошо, поставям се на твое място. Излизай по-често, разхождай се с близки приятелки, ходете си на гости, пийте по едно кафе. Разсей се малко...
0
0
alex_7727
alex_7727
27.12.2011 11:55
Според мен трябва да се преместите!Наистина е ужасно да живееш до гробището.Въпреки всичко там са заровени хора и...може до сега да не ти са се случвали странни неща, но може и да започнат, така че най-добрия вариант е да се преместите някъде другаде, по-далеч от гробищата.
0
0
Мими
Мими
27.12.2011 10:12
Ами премести се! Или отиди временно у някоя приятелка или приятел.
0
0