Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Привиждат ми се разни неща

Привиждат ми се разни неща

Привиждат ми се разни неща
Напоследък започнаха да ми се случват странни неща.

Преди да си легна, чувам нещо като стъпки зад мен и ми се привиждат нещо като сенки.

Днес в работата ми се видя нещо като бягащо дете, на което се виждаше само сянката и ми се счу нещо като стъпки, но този път до мен.

Ослушах се и се огледах, но не видях никой и не чух нищо повече.

Моля, ако някой знае как, нека ми го разтълкува.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
Dobromir
Dobromir
15.07.2013 19:37
Наистина съществуват духове, но не се плашиСпомням си когато бях малък баба ми почина и на същия ден когато лягах да спя сънувах как баба ми става от ковчега и ме прегръща и казва "сбогом. Отначало ми се стори странно, но после разбрах,че съществуват духове.В къщи чувах постоянно отваряне на врати и други звуци плашех се, но после свикнах. :)
0
0
polq
polq
25.12.2011 10:02
Не се притеснявай аз също ги чувам, но ги виждам под формата на бели точки. Ако те е страх е по добре да им предложиш да станете приятели не знам дали ще стане, но когато ме тормозеха мен аз им предложих да станем приятели и те ме оставиха намира. Пробвай го. :)
3
0
Dr. House
Dr. House
16.12.2011 14:34
"Параноидна шизофрения"!Провери в Google, ако не знаеш какво значи. ;)
1
0
Indigo
Indigo
15.12.2011 21:33
И така след поредното врели-некипели, има дух, няма дух и т.н. ще ти кажа следното: Духове има. Те съществъват тук и сега. Това е просто една немателиална енергия. Както, надявам се, знаеш в човешкото тяло има достатъчно електричество, че да освете цял град. Вероятно след смъртта това електричество се задържа по някакъв начин в пространството и хората го наричат дух, призрак, поутъргайст и подобни... Ако успяваш наистина да видиш духове, това значи, че имаш по-развито съзнание. Тоест мозъка ти вероятно е с няколко стотни от процента по-развит от на останалите хора и успява да усети вибрациите на духа и да ги сформира като определен образ, такъв какъвто е бим, може би, когато е живял. Това е хубаво. И ако ще те успокои аз също не съм съвсем "нормална". Не че съм луда. Не ме разбирай погрешно. Просто понякога успявам да видя нещо каро светлина около хората. Така, че с други думи не си единствената със странни способности :)
4
0
мария
мария
12.12.2011 22:38
не се плаши :) чувала ли си за ангел пазител може да прозвучи смешнo,но сигурно иска да ти каже нещо примерно...
0
0
ден
ден
11.12.2011 15:29
Не сте луда, но духове съществуват. Ако сте загубили близък или приятел помолете се за него и запалете свещичка в църква. Ако сте купили ново жилище, повикайте свещеник да го освети и пак се помолете за тия, които са живели там. Направете го и ще видите, че всичко ще си иде там, откъдето е дошло. Моя позната , дама с отлично образование, купи дом, в който са живели и умрели от лоши болести, но на задушница направи помен за покойните, нищо, че не ги е познавала. Оттогава вс. и върви на 6. Успех.
0
0
alex_7727
alex_7727
11.12.2011 11:30
Какви наркотици бе? Момичето си е съвсем нормално! И на мен понякога ми се привиждат животни, но нито съм луда, нито съм наркоманка! Просто има някаква дарба, свързана с отвъдното или нещо такова.Боже, такива хора, които не вярват поне да не пишат коментари!
А колкото до Onetwothree - аз ти вярвам и ти пожелавам успех! :)
1
0
Plamen
Plamen
11.12.2011 04:08
ми хубаво е да намалиш наркотиците според мен
1
0