Дама Пика

Дама Пика
Имам много интересни случки с Дама Пика. Сега ще ви разкажа някои от тях.

Като бях по-малка постоянно викахме Дама пика.Единият път решихме да я викаме в тоалетната,понеже там е тъмно. Сложихме картата на огледалото,напръскахме с дезодорант и започнахме да казваме:Дама пика появи се тринадесет пъти.

Аз бях до вратата и ако стане нещо веднага да отворя за да влезе светлина. По едно време ме достраша и в момента, в който мислих да отворя вратата, нещо с голяма сила отвори вместо мен и буквално ме издърпа.

Преди това бяхме наредили в стаята ми едно тесте карти в кръг. Когато отидохме в стаята, кръгът беше развален. За вратата много не ми вярваха, но за картите нямаше как да е някой от нас.

После всички започнаха да ми вярват, сега няма как да ви го обясня, но ако видите разположението на варатата щяхте и вие да повярвате.

Друга случка, когато брат ми и един негов приятел искаха сами да викат Дама Пика, но решихме да записваме с касетофон. Оставихме ги сами, но с една моя приятелка стояхме на врата и подслушвахме.

След това те казаха, че нищо не са видели и аз реших да прослушам касетофона. И тога чухме, как някой казва името на брат ми. И до ден днешен отртичат да са го направили те.

Имам много истории,но ще приключа с още една. Това е най-гадната за мен случка. Аз, брат ми и един приятел решихме да викаме Дама Пика и Вале Купа и да записваме на касетофона.

Само да кажа, че касетата на която записвахме беше с някакви песни и ние записвахме върху нея. И така нищо не стана докато викахме, но когато решихме да прослушаме касетата, открихме нещо много интересно.

Имаше гласове на жена и мъж, които говореха на някакъв език, който не разбирахме, сякаш изричаха някакво заклинание, звучеше много зловещо. Никой не ни вярваше, мислиха, че ние сме го направили, а дори не знаехме на какъв език говорят.

Тази касета след два дни мистериозно изчезна. Това беше преди 8 год. и аз още я търся, защото сега има по-голяма вероятност да разберем какво се казва в нея.

А вие вярвате ли в Дама Пика ?
И какви са вашите истории ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
54
41
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (67)

Изпрати
иванко
иванко
05.12.2011 14:23
миме 666,айде днеска да се напушиме :D
0
0
иванко
иванко
05.12.2011 14:20
ти пък кво,да не искаш да кажеш че вярваш на разказа.относно историята:браво марийке,някой ден ще станеш известен режисьор,щото тая иатория си е чист филм
0
0
Мария
Мария
05.12.2011 12:53
Като не вярвате на тези неща,защо коментирате?Тук е пълно с такива истории,за хора които виждат духове,чуват гласове и т.н.и всички много вярват и ги успокояват.Да подчертая,че един път съм пробвала трева,така че няма как да съм била напушена.Към diana009:не ми казвай,че не съм добре с психиката,защото не се знае ти колко си добре.И към този който псува може да си мериш малко приказките.Хората които не вярват не са пробвали,така че нека коментират тези които имат истории,а не тези които се правят на интересни и си мислят,че са нещо повече и,че са много добре:D
1
0
diana009
diana009
04.12.2011 18:23
Божееее....за какви глупости пишете истории тука!!!!! Май само аз и alex_7727 сме добре с главата и психиката!!!! :D
0
0
лехорка
лехорка
03.12.2011 13:19
аз и моите братовчедки като бяхме деца също викахме дама пика имам интересни спомени оттогава но мисля че това е лично изживяване и трябва да го оставиш за себе си
1
0
alex_7727
alex_7727
02.12.2011 14:52
Според мен дама пика не съществува, но даже и да е истина, не бих я викала при каквито и да било обстоятелства. И нямам истории за разказване. Според мен това са глупости или просто си измисляш. Ако дама пика наистина съществува, тогава ти сама си опропастяваш живота, като я нервираш. По-добре забрави тези случки, защото не е добре за психиката ти. Знам го от личен опит!!! :)
0
0
asd
asd
02.12.2011 14:18
добре де за дама пика знам и са ми разказвали ,но невярвах ти па сега пишеш и за вале купа тожа са пълни измислици.Все едно да кажа че сам призовал асо спатия :Д:Д
1
0
иванко
иванко
02.12.2011 14:15
ти май с твойте приятели яко сте пукали трева преди тоя ритуал,щото това е пълна глупост

0
1