Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Нещо, кето ми се слува за втори път

Нещо, кето ми се слува за втори път

Нещо, кето ми се слува за втори път
Преди 4 г.когато почина баща ми не бях в къщи. Отивам след 28 часа и го виждам на смъртният одър, сядъм до него и за кратко време забелязах, че лицето му се усмихна и после пак придиби същият вид. Това се случи само веднъж.

Споделих с един приятел за това, той каза че не е възможно, че така ми се е сторило. Преди 3 седмици отивам на пристанището с едно момиче, вървим по алеята към фара в морето като през цялото време се държим за ръце и се говорим разни работи и като на самият фар си обещаваме да се останем прятели за цял живот и това място да се остане като нашето.

Там да не отиваме с никой друг или сами или двамата. Преди няколко дни отивам там сам. Стигнах на фара и там на мястото стоях малко, до като изпуших 2 цигари и преди да си тръгна, сякаш имах чувството, че е до мен.

Тръгнах си, през цялото време чувствах нейната длан в ръката ми с една човешка топлина и облегната на мойто рамо. Това продължи до края на алеята, която е дълга около 800 м. Чувството, че беше с мене е толкова силно, не вярвам да е било фантазията ми.

Възможно ли е да е бил нейния дух ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
mary
mary
05.09.2011 08:24
Възможно е това което казваш,но приятелката ти жива ли е или мъртва? Защото ти говориш за баща ти, а не за нея.Духовете на близките се усещат наистина до нас,защото прекалено много сме ги обичали тези хора както и те нас.В този случай не е била приятелката ти до теб.
0
0
мария
мария
02.09.2011 23:00
Не мислиш ли, че прекаляваш ?
0
0
paranenormalnite
paranenormalnite
02.09.2011 12:44
Ти много си фантазираш, взел си много от книжките. Не се прави на интересен. Това е било от цигарите.
0
0
Megi
Megi
01.09.2011 22:54
Странно. Тя изобщо мъртва ли е ? Ако не е, не е нейния, ами на другиго.
0
0