Дама Пика

Дама Пика
Днес чух една история за Дамата Пика.

Ето я: Един мой приятел вчера стоял в спалнята до тоалетката с приятели. Нямало ток и били на свещи, играли карти.

Извикали Дама Пика и в огледалото се появил образ на човек с нож. Уплашили се извикали полиция и го нямало.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 10
57
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (23)

Изпрати
Николай
Николай
02.08.2011 21:39
Според мен това е пълна глупост.
С моя братовчед Иван сме я викали.
Нищо не стана. Според мен това е лъжа.
0
0
Петя
Петя
13.07.2011 14:58
Не знам колко истина има, но аз пък съм чувала, че Дама Пика всъщност е била реална чернокожа жена, робиня. Господарят й много я харесвал, но тя се дърпала. В крайна сметка той я изнасилва, след което я убива. Няколко дни по-късно духът и се връща и довършва робовладелеца, барабар със семейството му. И от тогава озлобеното й привидение броди в очакване да бъде призовано.
0
0
maikal
maikal
26.04.2011 14:21
В това обаче има нещо вярно, защото аз бях в мазето с един приятел и я викнах. Той ми каза, че я вижда в огледалото зад мен. Аз от тогава не правя такива работи, не закачам Дама Пика, нито Кървавата Мери.

0
0
nikoleta
nikoleta
03.04.2011 19:16
Мисля, че в тези истории има нещо вярно.
Един ден аз и моите приятели викахме валето, ама не се получи. Веднъж се опитах да викам Дама Пика, ама се отказах.
0
0
veselina vasileva
veselina vasileva
04.03.2011 02:22
Не вярвам в тези глупости.
0
0
сара янакиева
сара янакиева
12.01.2011 17:04
Този мит е твърде убедителен, защото аз съм чувала, че трябва да напишеш върху огледало с червило Дама Пика и да кажеш 100 пъти Дама Пика и тя ще се появи. Тя запалила младежкия дом. Намерили телата на пострадалите, но не и на Дама Пика.
0
0
zeki
zeki
19.11.2010 16:24
Аз също имам случка. Чувала съм много истории свързани с Дама Пика и Жокера.
Беше отдавна, може би съм била 6-7 клас. С братовчедка ми седяхме у тях и се чудехме какво да правим и решихме да извикаме Дама Пика. Беше на обяд, за това покрихме прозореца с одеяло за да е тъмно в стаята, седнахме на земята, сложихме едно счупено огледало, намазахме го с паста зъби - супер гладко беше намазано като бяло платно. Хванахме се за ръце, затворихме си очите и започнахме да викаме въпросната жена. Усетихме лек ветрец в стаята, въпреки че вратата и прозореца бяха много добре затворени. Аз се стреснах, станах и светнах лампата и с братовчедка ми погледнахме към огледалото - на него бяха отбелязани три пръста с много, ама много остри нокти. Беше ужасно.
Съветът ми е, не се занимавайте с такива лудории. Понякога не става нищо, защото сме имали и друго опити с Дама Пика, но на последния стана и доста се стреснахме.
1
0
фи
фи
01.10.2010 16:09
Викала съм много пъти различни карти и духове, не винаги ставаше, но ще ви разкажа няколко случея.

1. Дама Пика-доста пъти съм я викала с мои приятелки, но няма да забравя как веднъж я извикахме и на огледалото се яви лице на жена. В първия момент помислих, че ми се привижда, но като погледнах лицата на приятелките ми, разбрах, че и те са я видели. Бяхме 3-4 момичета излязохме с писъци от стаята, много се уплашихме всички. На следващия ден бях сама вкъщи, седях в кухнята изведнъж чиниите започнаха да дрънчат и вратата в мазето се блъскаше. Излязох от нас моментално. В продължение на седмици имах чувството, че някой ме наблюдава, следи и др. подобни.

2. Викахме дух със същите момичета, но този път не бяхме вкъщи. Няма да обяснавам как точно го правихме, ще кажа само, че имаше 2 свещи на разстояние от 6-7 см. Когато искахме да разберем дали е станало нещо, помолихме духа да ни даде знак, че е в стаята, при което едната свещ изгасна и пак се запали сама без да има някаква причина. Естествено пак се стреснахме, но този път не толкова много.

3. Отново вихаме карти и духове, но този път в друга къща. В продължение на няколко часа без прекъсване правихме опити да извикаме нещо, този път не стана кой знае какво само пламъка на свеща се увеличаваше и намаляше постепенно.

Но ви препоръчвам да не се занимавате с неща, които не сте проучили. Аз лично много вярвам в такива неща, защото при мен е имало ефект. Някои казват, че са глупости и когато разкажа нещо такова се смеят, но е доста страшничко, ако се случи.
0
0