Предсказанията на Ванга за България

Предсказанията на Ванга за България

Истинското име на Ванга е Вангелия Пандева Гущерова, родена е в Струмица през 1911 год. и умира в София 1996 год. Известна е като българската пророчица, Петричката врачка и много други имена. Още на 12 годишна възраст загубва зрението си, а за нейните пророчески способности се говори и до днес.

Особено интересни са словата и за България. Вижте някои от тях.

Според думите и ще дойдат и добри дни за нашата страна и за народите, които и помагат. България ще бъде тачена и уважавана от велики сили, ще изправи своята снага и самочувствието на хората ще се повдигне.

Предсказанията на Ванга за България

Земята ще се отвори и ще се открие кои всъщност са българите. Българите не са чергари, а откъдето са минали са оставили държава и град. Българското писмо е едно от най-старите на планетата.

България не е бедна страна. Народът ни е учен и трудолюбив, може всичко да произвежда. Ванга казва да се гордеем, че сме българи, да не се продаваме на Америка за пари.

В родината ни има много злато и един ден то ще бъде открито.

Македония не е държава, а част от българските земи.

Българският народ е силен, трябва да види какво се пее в песните и как са живели предците ни. Трябва да почитаме празниците си, защото те са средство за оцеляване.

Планините и езерата ни са свещени, точно като онези в Индия. Лошото е, че народът не го разбира, но ще дойде ден, когато и при нас ще идват от цял свят и ще черпят енергия. Седемте рилски езера са райско кътче, което е връзка с Космоса.

Пред Нешка Робева, Ванга казва да четем Дънов, защото той казва истината. България ще се оправи, защото българите са работливи.

Не бива да се караме, защото вярата и любовта са най-важни.

Когато църквите се обединят, когато се върне вероучението в училищата, България ще намери своето спасение.

Нужен е един Бог, единен народ и един владетел. Сини, червени и зелени трябва да се обединят, тогава страната ще се оправи. Руса жена ще помогне на България да излезе от кризата.

Страната ще се оправи, ако начело дойде добър и честен водач. Ще дойде мъж със здрава ръка, който ще каже, че е време да има ред.

Ще мине време и ще се появи висок човек, пришълец, който ще бъде добър шивач и крояч.

Всеки един народ си има звезда, която го зарежда с енергия, а България има не просто една звезда, а цяло съзвездие.

Нека да се надяваме, че наистина така ще стане. Поклон преде паметта на Баба Ванга - жената посветила живота си на хората!

3.9
Общо 256 гласували
5 109
4 65
3 48
2 22
1 12
Дай твоята оценка:

Коментари (53)

Изпрати
Галин
Галин
12.02.2017 00:43
Имам вяра в думите на Ванга! Много ми е мъчно за България, но и да искам, не бих я напуснал. Тук се чувствам човек, обичам природата ни, традициите ни, хората ни. Не бих продал всичко това за по-високи доходи от чужда страна. Бог да пази народа ни!
3
0
Емили
Емили
28.11.2015 16:10
Това е страхотно!Но аз знам още нещо:през 2016 ще започна Втората световна война, но България ще остане ЗАВИНАГИ! И нещо за жената:родена е през 1981 и ще дойде към 2017-1018год. през това време ще се сменят много хора, които ще крадат от България.
Заснето е как баба Ванга го казва.Вероятно има хора,които не и вярват, но това е истината. Както баба Ванга предсказа и за природните бедствия през 2011.
7
9
Logika
Logika
17.08.2015 11:19
Е да ама ако ще и господ лично да слезе по нашите земи не може да ни оправи нещата! То ако още един от свитата и приятелите на Тодор Живков се възкачи на трона на властта хептен ще се разруши всички. ДС възроди социалистическия комунизcм като натика във властта Цар комунист, Станишев и сега бойко, все изтънчени крадци. тъй че братя българи не чакайте добри времена за българите!
7
17
ИМЕ
ИМЕ
05.06.2015 21:12
AZ mislq 4e na naroda ni trqbva prosto edin dobur I 4esten rukovoditel
22
0
Тодор
Тодор
22.09.2014 04:12
Прекланям се пред СВЯТАТА баба Ванга! БОГ я е изпратил не само да лекува и вижда съдби, но и да вдъхва ВЯРА и НАДЕЖДА на нас - българите, в тези трудни времена за народ и държава, че и изпитанията си имат край, защото са преходни..., само Чистата, Искрена ВЯРА е непреходна...; за да дойде Светлото ДОБРО! Както е казала светицата: "Не е важно какъв си. Важното е да си добър човек!"
50
5
Веселина
Веселина
02.09.2014 22:21
Аз вярвам в светлото бъдеще на България. Нашият народ наистина е много умен и може много само трябва да повярва и трябва да има добър и честен ръководител.
102
1
Име
Име
03.08.2014 10:12
Изтрещяла дьрта психушка нашият народ е с изчерпан ресурс,огледайте се какво става и какво идва.Мангита,пенсионери и соцоално слаби,все по малко качествени хора,бьдеще тук има,но различно и с други хора.
54
271
Паола
Паола
27.06.2014 13:12
Светла памет на Ванга !! Мисля,че всичко което е предсказала е вярно.Като се замислим да българите са добри,работливи хора..не всички разбира се.Във всяко стадо си има мърша,нашата мърша е в парламента за съжаление..Съжалявам само,че сравнявам народа ни със стадо,но така е думата.Мисля,че сме трудолюбив и състрадателен народ,доказателство за това са събитията от скоро- потопа във Варна и Добрич.Показахме,че сме съпричастни и имаме желание да помогнем дори на непознати хора,без да имаме изгода! Едно от тъжните неща от цялата ситуация беше,че големи телевизии организираха дарителски кампании за хората,докато депутатите в парламента спяха!..Жалко за народа ни,който е управляван от безполезни "тикви" !!! Предсказанията на Ванга се сбъдват едно по едно,сигурна съм ,че нещата в страната ще се оправят,но трябва време!
93
6