Призрак на жена обитава британски пъб

Призрак на жена обитава британски пъб

Повечето хора смятат, че духовете обитават разпадащи се сгради или старинни замъци, но се оказва, че те бродят дори в работещи магазини и заведения. Това доказват и разказите на 33-годишен мъж от Ливърпул, който смята че е усетил призрак в пъб, намиращ се в град Олтринчам.

Шон Рейнолдс е сред онези ентусиасти, които не просто вярват в съществуване на духове, но и държат да се срещат с такива. Затова и той често посещава места, имащи призрачна слава. Сред тях е пъбът Old Market Tavern, имащ двувековна история.

Когато една нощ се усамотил в заведението, той станал свидетел на страховити явления, които дори заснел с камерата си. Щом паднал мрак, в едно от помещенията започнали да се чуват стъпки, последвани от писъци на жена. По едно време дори сякаш някой чукал по вратата.

Шон е убеден, че причината за звуците е блуждаещ наоколо призрак, тъй като в този момент е бил сам там. Освен това е чувал и от други хора истории, напомнящи на неговата.

Британецът предполага и на кого принадлежи призракът, с когото се е сблъскал. Според него духът е на местна дама, която преди много години е осъдена несправедливо за убийство. Градски легенди разказват, че след смъртта ѝ започнали да се случват необясними неща, тъй като духът ѝ не можел да намери покой.

Интересно е, че това не е първият случай на призрак, живеещ в английска кръчма. Преди време охранителна камера беше заснела светеща фигура, която нощем се разхожда между масите на заведение. Подобен случай имаше и по-рано. Тогава охранителите на пъба заявиха, че са попадали на привидението, но не са успели да го заснемат, защото то не позволявало.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари