Sanovnik.bg»Форум»Поверия и Суеверия»Вампирите - съществуват ли наистина?

Вампирите - съществуват ли наистина?

  • 11.11.17 06:15#1Потребител#199483Потребител#199483НовакРегистрация: 13.10.17Град: ПлевенОтговори: -Вампирите - съществуват ли наистина?Медицината е признала официално заболяване наречено Таласемия, което е вид Анемия-заболяване на кръвта което днес се лекува с медикаменти. Според някой исторически източници през средновековието и преди това хора болни от това заболяване са си добавяли кръвни телца като са пиели животинска кръв,но някой са си позволявали и повече,да пият човешка заради по-голямото сходство на химически състав.

    Оттам е излезнал и митът за Вампирите. В днешно време съществуват друг вид вампири - Вампири на души , Енергийните вампири. Това са хора с неправилен начин на живот било от здравословна или от кармична гледна точка като по този начин са си наранили енергийното поле и компенсират с енергия от околните. Ще се радвам и вие да пишете мнения по темата.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 15.11.17 05:31#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: Вампирите - съществуват ли наистина?Имам много написано по въпроса, но аз съм по-склонна да не вярвам на историите за т.нар. Истински вампири, пиещи кръв и тнт. Виж - за енергийни вампири - всеки познава човек, който изпива енергията му, повярвай ми ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest