Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Обикновен кошмар ли е или знак?

Обикновен кошмар ли е или знак?

  • 28.04.16 11:29#1Zaicho666Zaicho666НовакРегистрация: 09.04.16Град: -Отговори: 6Обикновен кошмар ли е или знак?Здравейте! Искам да ви попитам какво означава един мой сън.Потърсих тук но не намерих напълно отговор.И така сънят ми е следният: Бях в един обикновен град и се разкождах,но в един момен сякаш се появи човек....не си спомням как изглеждаше,но той ми показа нещо като басейн, който не беше пълен с вода, а по-скоро със стъкло.И искаше да се вгмурна вътре,но аз се страхувах и казах, че това е стъкло и не мога да се потопя вътре, но човека ми каза да не се страхувам и че всичко ще е наред и ще успея. Аз повярвах и найстина успях.
    Когато се потопих в "портала" там имаше някакви жени който бяха нещо лато слуги и слугуваха на мъжа си...и чувствах, че моята задача е да им помогна. Така и направих казах им, че не е нужно да слугуват и че имат право да живеят живота си както те искат. В този момен всичко се оправи жените ми благодариха и се върнах отново при човека. Той ми показа и други портало в единия трябваше да върна изгубения телефон на едно момиче,а в другите помагах на хорат.
    Изведнъж този мистериозен човек се превърна в моята сестра. С нея искахме да отидем на някое красиво място, за да си починем...И аз я заведох на нещо като залив (беше прекрасно, но и загадъчно). Аз я помолих да отидем да видим какво има на другия бряг и тръгнахме да тичаме по поляна, но тя се превъра в блато пълно със змии. Аз крещях "како-како", тя ми казваше да продължавам да тичам.
    Когато стигнахме брега почувствах болка която ми се струваше истинска и беше, защото от дясната си обувка извадих змия ....тя ме беше ухапала. В този момент се събудих...
    Това е всичко, но не знам какво означава Ако някой може да ми помогне да разбера какво означава сънят ми, ще му бъда благодарна
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest