Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах странен сън за приятел

Сънувах странен сън за приятел

  • 20.04.16 02:57#1Потребител#162907Потребител#162907НовакРегистрация: 14.11.15Град: -Отговори: 7Сънувах странен сън за приятелОт доста време не съм влизала в съновника и реших да споделя един сън. Сънувах, че съм в фризьорски салон и казвам на един приятел да отидем в супермаркет, обаче фризьорски салон и супермаркет са близо един до друг. Разглеждаме и видяхме кондоми и викам на приятеля да вземе и той ме гледа странно и ме пита за какво да ги вземе. Аз отново споря с него да ги вземе , а той ме гледа сякаш не ме разбрал.

    След това се появиха новите приятели и го викат за нещо. Аз гледах лошо към приятелите му и си мисля защо пък точно сега трябва да го викат. Накрая прошепнах на ухото, че искам да правя с*кс с него, а той се усмихна и заряза приятелите си. В реалност нямам нищо общо с този човек и странно е да сънувам первезни неща с хора, които нямам нищо общо.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.04.16 04:16#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: Сънувах странен сън за приятелМисля, че просто имаш твърде изразена сексуалност. В това, разбира се, няма нищо лошо, хората са различни. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest