Черни очи

  • 06.10.15 10:44#1M.M.НовакРегистрация: 23.06.15Град: СливенОтговори: 15Черни очиДъждът румолеше по покрива,а светкавици и гръмотевици разтърсваха нощното небе.Облаците бяха заели целия небосвод и не позволяваха на звездите да разкрият блясъка си.
    Двадесет годишната Илейн изживяваше страховитата гледка през прозореца и се молеше да спре колкото се може по - скоро.Картини на смърт и бедствия с всесесе бяха вселили в красивите и сиви очи и изписваха болка по лицето й. Тя бе от малкото хора, които можеха да виждат свръхестественото, но при всяка буря като тая тя виждаше последните мигове и болки на хора умрели в такива развилнели се стихии.

    Андрю. Това бе името на мъжът чиято смърт проследиха способностите й този път. Среден на ръст с честни сини очи и леко побеляла коса.Може би някъде към четиридесет годишен. Беше на лодка а морските води се бунтуваха под влиянието на климата.Ужасяващата гледка за първи път спря насред нищото и Илейн се върна сред реалността.Но гледката далеч не й хареса: лампите присветваха и правха гледката още по - зловеща.

    Почукване разруши тишината и всели ужас в очите на Илейн. Момичето усети че нещата не вървят на добре.Потръпването в стомаха й я довеждаше до тази мисъл и затова преди да отвори се приближи към кухнята и взе един от ножовете.С бавна крачка отиде до врата и я отвори, а отпред стоеше малко момиче с черни очи като бездни . И в този момент тя усети това чувство. Щом момичето отвори устата си Илейн осъзна, че чувството й е познато до болка.И осъзна кое е в момента в който испусна ножа.Чуството на сигурна смърт.
    -------------------------
    Хехе...обещах ви да кача разказа и готовл. Само да знаете че това е първият ми хорър и първият ми разказ така че не ме съдете твърде строго.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.10.15 12:46#2miglenamiglenaНовакРегистрация: 01.10.15Град: АлиноОтговори: 97от: Черни очиОх, леле. Силно. Продължавай в същия дух :blush:ОтговорОтговор с цитат
  • 11.10.15 10:37#3Gabriela DimitrovaGabriela DimitrovaНовакРегистрация: 05.07.13Град: БалчикОтговори: 35от: Черни очиПродължавай. Стана супер интересно ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest