Sanovnik.bg»Форум»Лично Творчество»Книгата, която не трябва да четеш VI

Книгата, която не трябва да четеш VI

  • 04.09.15 12:51#1M.M.НовакРегистрация: 23.06.15Град: СливенОтговори: 15Книгата, която не трябва да четеш VIстраница VI

    - Наистина ли тези правила са толкова важни, че трябваше да ме будиш,за да ми ги кажеш? - погледнах Грей с умоляващ и малко раздразнен поглед.
    Спеше ми се прекалено много, а посредата на нощта той бе решил да цъфне в стаята ми ,като кокиченце, за да ми опява неща за ангели и демони, който според мен едва ли същестуваха.
    - Наистина ли не разбираш за какво става въпрос?Глупава ли си или нещо от сорта? - не познавах този човек, който изрече тези думи.
    Изглеждаше точно като Грей, който бях видяла през деня, но не беше мил като него.Да не да имаше раздвоение на личността?Или нещо да се беше ударил?
    - Моля? - успях да изрека само тази дума, защото бях прекалено удивена от начина му на държание към мен.
    - О, чудесно! - вдигна ръцете си и ги пусна волно с голяма скорост. - Сега се правиш и на глуха.Или още по зле - ти си глуха.
    Не исках да виждам никога повече този кретен, който бе застанал спокойно в стаята ми.Може да изглеждаше добре, но имаше ужасен характер и затова не исках да имам нищо общо с него. НИКОГА!
    Погледнах го и той усети явно той усети,че е сгазил лука, защото се исправи на крака.Погледна ме със смарагдовозелените си очи в очакване на реакцията ми,но наистина би му се приискало да не я бе научавал.
    - Майната ти. - казах спокойно поглеждайки го в очите.
    - Какво? -попита той с лека усмивка.
    Сигурно очакваше да му се разкрещя или да го зашлевя, но аз не намирах смисъл в това, тъй като това нямаше да върне думите му назад.
    - Казах "Майната ти". - продължих с тих тон.
    Той се усмихна криво и се приближи към мен.Събори ме върху леглото и застана върху мен обградил ме от всяка страна.
    - Махни се от мен. - пророних изнервено*.
    Загледа се в очите ми за няколко секунди, може би, минута,което ме изнерви, защото ми беше неприятно да сме в такава поза.
    - Няма правило 10.Излъгах. - каза точно преди да се отдръпне от мен и после излетя през вратата.
    Честно казано не му обърнах особено внимание и просто си легнах.Или поне аз си помислих, че не му обърнах голямо внимание.Но това,че не можах да мигна цяла нощ казваше друго.
    ---------------------------------------------------
    нервна* - в смисъл, че се е изнервила/ядосала и т.н
    ---------------------------------------------
    Това е за сега. Много се бавих с тази глава и съжелявам, но имах да чета и да пиша и също преводи затова не ме съдете прекалено строго.Надявам се да чуя мнението ви и критиките ви и чао за сега :wink: :wink: :wink: :y:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.09.15 10:47#2СилвияСилвияНовакРегистрация: 22.05.15Град: ПловдивОтговори: 3от: Книгата, която не трябва да четеш VIМного е добре.Продължавай.ОтговорОтговор с цитат
  • 05.09.15 03:31#3M.M.НовакРегистрация: 23.06.15Град: СливенОтговори: 15от: Книгата, която не трябва да четеш VIРадвам се, че ти харесва ОтговорОтговор с цитат
  • 08.11.15 12:14#4Gabriela DimitrovaGabriela DimitrovaНовакРегистрация: 05.07.13Град: БалчикОтговори: 35от: Книгата, която не трябва да четеш VIМного е интересно. Продължавай. Бих се радвала да прочета и следващите части успехОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest