Sanovnik.bg»Форум»Ясновидство и Предсказания»Направете магия за любов с вода

Направете магия за любов с вода

  • 17.08.13 07:32#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Направете магия за любов с водаВодата е източник на живот на земята. Всички религии използват водата като пречистващ елемент, който има защитна и благословена роля. В древността хората вярвали в Богинята Майка, появяваща се от водата и създаваща живота на Земята. Човешкият ембрион се развива и нараства в утробата на майката, също плуващ във вода.

    Водата е в състояние да реши много от нашите проблеми, защото съприкосновението с нея има същия ефект както при кръщението – пречистване, след което започва обновлението на живота. Тайната сила на водата може да бъде използвана от хората и за различни магически ритуали.

    МАГИЧЕСКИ РИТУАЛ С ВОДА, ЗА ДА МОЖЕ НЯКОЙ ДА ВИ ОБИЧА ИСКРЕНО

    До 40 годишна възраст на Елена, една от добрите ми приятелки, не й се отдаваше да намери другар в живота. Останалите страни на битието й бяха уредени: имаше прекрасно жилище, добра работа, не беше зле обезпечена материално. Но независимо от всичко това, струваше ми се, че мъжете просто не я забелязваха. Тя експериментира твърде много с цел да устрои личния си живот, ходеше в църква, дори и по гадателки, но напразно. А й се искаше да има до себе си мъж, които искрено да я обича и защитава, но все не срещаше достоен човек. Когато се обърна към мен, знаех, че и в нейния случай магическата сила на водата ще й помогне. Научих я как да си пречиства и зареди водата, какви думи да произнася. Елена извърши ритуала в понеделник, а в събота вече срещна този, за когото отдавна мечтаеше.

    Друг пример доказва, че обредите с магически заредена вода в действителност са много ефективни: Вероника К. Живееше с приятеля си повече от две години. Те се обичаха, но той не искаше и да чуе за сватба. Девойката повярва в тайната сила на водата и след втория ден от извършването на ритуала той й поиска ръката!

    КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ, ЗА ДА МОЖЕ НЯКОЙ ДА ТЕ ОБИКНЕ ИСКРЕНО

    Влезте във вашия ъгъл или олтар, извършете обреда по пречистването и зареждането на водата. Вземете в ръка съда с водата, седнете на земята. Представете си ясно розов ореол, който обкръжава вашия любим или си представете образа на бъдещия си избраник (Например, представете си, че сте в обятията на човек, когото не познавате по физиономия, но който би ви направил много щастлива). Позволете на розовия ореол да ви обгърне, почувствайте топлотата и добротата, които ви се предават. Намокрете кичури от своите коси с магическата вода и в същото време произнесете следните думи:

    “Добра вода, магическа вода, от теб сме родени, в теб кръстени. Свещената тайна на брака се извършва с теб и Светия Дух. Помогни и на мен (кажете своето име) да позная щастие и пълнота заедно с човека, когото желая и обичам. Знам, че Всевишния не ме е принесъл на Земята за нещастие, и зная, че някъде на земята съществува моята половинка, която страда от самота. Добра Вода, магическа вода, направи така, че моята половинка да се появи насреща ми, да бъде по-искрен и любящ и да не се крие от мен. Добра Вода, магическа вода, дай ми щастието, което е предназначено за мен и любовта, за която мечтая. Нека това се сбъдне, а магическата вода да съедини нашите съдби завинаги, удвоявайки щастието ни.”

    Имайте предвид, че при произнасянето на магическите думи, ако искате някоя позната вам личност искрено да ви залюби, трябва да произнесете името й, дадено при кръщението. Този ритуал е много ефективен, а силата му може да бъде увеличена, ако се вземат няколко капки от магическата вода и след молитвата ги напръскате върху дреха или предмет, принадлежащи на желаната персона.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 26.09.13 09:08#2Grigor AnakondirovskiGrigor AnakondirovskiНовакРегистрация: 26.09.13Град: БлагоевградОтговори: 26от: Направете магия за любов с водаВсичко това си го преписала от книга, правил съм всичко това и няма ефект, това е лъжа и заблуда!ОтговорОтговор с цитат
  • 22.10.13 10:56#3PAMELAPAMELAНовакРегистрация: 18.10.13Град: -Отговори: 11от: Направете магия за любов с водаАко реша и аз да я направя тази магия със вода задължителен ли е да кажеш името даден от кръщенето на човека който искам да направя тази магия и задължително ли е да напръскаш няколко капки върху предмет принадлежащ на обекта на който искам да направя тази магия и ще се получи ли ако той е далеч от мен и ако не се получи тази магия може ли нещо лошо да се случи на моето семейство.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest