Меркурий преминава в Телец! Вижте как ще ви се отрази това

Меркурий преминава в Телец! Вижте как ще ви се отрази това

0

От 16 май Меркурий – планетата, която е отговорна за начина, по който общуваме, ще се движи в територията на зодия Телец. Транзитът ще се отрази на общуването, мисленето, усвояването на нови знания и информация.

1

Телец

Телец - Новите текстове и публикации. Необясними явления, загадки и всичко за Телец. Любопитни статии за Телец от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Телец.
Телец - Новолуние в Телец – време за желания

Новолуние в Телец – време за желания

26.04.2017111276

В 15. 17 часа днес фазата на Новолуние огря в зодия Телец, което създава идеална атмосфера за сбъдване на желания от сферата на земната зодия.

Телец - Марс е в Телец! Започва периодът на бавен напредък

Марс е в Телец! Започва периодът на бавен напредък

10.03.201706943

От 10 март до 21 април планетата на действието Марс ще се движи в територията на земния Телец. Транзитът ще забави и укроти бурната енергия на Червената планета и ще я концентрира, вместо да се разпилява без цел и посока.

Телец - Пълнолуние в Телец – какво е важно да правите днес

Пълнолуние в Телец – какво е важно да правите днес

14.11.2016211409

Днес малко след 2 часа в полунощ зодиакалния знак на Телец настъпи Пълнолуние. Денят ще бъде много емоционален и ще ни насочи към въпроси, отнасящи се до материалното.

Телец - Хороскоп за зодия Телец в годината на Огнената маймуна

Хороскоп за зодия Телец в годината на Огнената маймуна

27.03.201607667

Годината на Огнената маймуна ще се отрази отлично на финансовото ви състояние, но само при условието, че работите усърдно. Трудът ви ще се забелязва и ще бъде щедро възнаграден.

Телец - Три зодиакални знака трябва да внимават с любовта през март

Три зодиакални знака трябва да внимават с любовта през март

28.02.2016019163

Месец март ще е изключително бурен в любовно отношение. За някои промените ще са за добро, но при 3 от зодиакалните знаци големите конфликти могат да доведат до необратими раздели.

Телец - Кои са неподвижните знаци и каква е съдбата им

Кои са неподвижните знаци и каква е съдбата им

26.11.2015015909

Добри организатори, мислители, дейци – това са само част от характеристиките на слънчевите неподвижни знаци Лъв, Скорпион, Телец и Водолей. Те са опора за околните и обединителен център на всичко важно в живота.

Телец - Четирите най-коварни зодии в хороскопа

Четирите най-коварни зодии в хороскопа

10.11.2015758781

Има четири зодиакални знака, които са известни със своето коварство, въпреки че не всеки знае за тези техни качества. Това са амбициозният Овен, умереният във всичко Телец, непредвидимите и вечно променящи се Близнаци и Скорпионът.

Телец - Любов в годината на Козата за Телец

Любов в годината на Козата за Телец

25.01.201503112

Годината на дървената Коза определено не вещае безоблачно бъдеще в любовен план за Телците. В средата на годината част от необвързаните ще бъдат изправени пред труден избор.

Телец - Година на дървената Коза за Телец

Година на дървената Коза за Телец

10.01.2015010834

На Телците им е отредена една изключително специална година. Тези хора ще се опитват да открият себе си и смисъла на живота, да подредят парченцата от житейския пъзел.

Телец - Новолуние и слънчево затъмнение в Телец

Новолуние и слънчево затъмнение в Телец

29.04.201401410

На 29 април фазата на новолуние ще настъпи в знака на практичния Телец. Пред този ден ще има и пръстеновидно слънчево затъмнение, което ще може да се наблюдава от Австралия и Индонезия.

В актуалната подстраница ще откриеш последните теми и статии относно Телец. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Телец. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Телец. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Телец. Телец, снимки и мнения.