Какво сънуват слепите хора?

Какво сънуват слепите хора?

0

Сред най-големите мистерии, свързани със сънищата, е какво сънуват слепите хора. Как мозъкът на хора, които не могат да виждат, изгражда околната им среда.

1

Сънуване

Сънуване - Последните заглавия и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Сънуване. Материали за Сънуване от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Сънуване.
Сънуване - Учени откриха истинската причина защо хората трябва да спят

Учени откриха истинската причина защо хората трябва да спят

12.02.20170353

В продължение на години учените от цял свят се опитваха да разберат точно поради каква причина хората трябва да спят в продължение на приблизително една трета от деня и по-голямата част от живота си.

Сънуване - Жените сънуват по-често кошмари и по-често помнят сънищата си

Жените сънуват по-често кошмари и по-често помнят сънищата си

09.09.20160311

Изследване е установило, че жените по-често сънуват в кошмари и в сравнение с мъжете нежния пол е по-склонен да запомня сънищата си.

Сънуване - Странните неща, които телата ни правят по време на сън

Странните неща, които телата ни правят по време на сън

05.09.201601022

Често смятаме, че спането е тиха и спокойна дейност, но това въобще не е така. Докато спим, тялото ни прави и може да направи много странни неща, а процесите, протичащи в него, са изключително интересни.

Сънуване - Създадоха маска, която може да контролира сънищата ви

Създадоха маска, която може да контролира сънищата ви

18.05.20160223

От зората на времето сънуването е най-надеждният начин да се озовем в една магична виртуална реалност. Основният проблем е, че спящият няма контрол върху сънищата си и може да попадне в редица безсмислени и дори понякога стресиращи сценарии.

Сънуване - Разгадаха тайната на дълбокия сън

Разгадаха тайната на дълбокия сън

24.04.201601022

Понеже дългият и качествен сън е едно от най-важните условия за здраве, учените непрекъснато провеждат изследвания, за да установят как да спим по-добре, така че да се събудим свежи и заредени с енергия.

Сънуване - Защо странните сънища ни тресат по пълнолуние

Защо странните сънища ни тресат по пълнолуние

23.01.201603140

Установено е, че дните от седмицата и сезоните по никакъв начин не влияят на съдържанието на това, което сънуваме. Но в дните и по време на пълнолуние те се променят и стават, меко казано, странни.

Сънуване - Сънищата влияят за взимането на решенията ни

Сънищата влияят за взимането на решенията ни

28.12.201538644

Въпреки различията в тълкуването на сънищата в различни култури по света, те управляват човешкото поведение. Сънищата влияят върху взимането на решения от хората.

Сънуване - Какво символизират различните зодии в сънищата ни?

Какво символизират различните зодии в сънищата ни?

04.12.201504759

За правилното тълкуване на съня трябва да обърнем внимание и на зодиакалният знак, под който попада сънувания от нас човек, за да разберем най-добре посланието.

Сънуване - Как да се отървем от кошмарите?

Как да се отървем от кошмарите?

01.11.201501264

Често това са сънища, в които собственият живот или този на близък човек е застрашен. Сънуващият има усещането за безнадеждна ситуация и за невъзможност да се защити.

Сънуване - Откриха неврон, който отключва сънищата

Откриха неврон, който отключва сънищата

30.10.20150813

Учени от Калифорнийския университет в Бъркли, САЩ, откриха какво ни кара да сънуваме. Това е неврон, изпращащ сигнали в средния мозък и хипоталамуса.

В Съновник.бг на тази страница ще намериш най-новите любопитни теми и публикации на тема Сънуване. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни текстове относно Сънуване. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Сънуване. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Сънуване. Сънуване, идеи и класации.