Притчата за жребия на съдбата

Притчата за жребия на съдбата

0

Някога живял велик японски воин на име Нобунага, който бил известен със своята сила и мощ. Армията му била сплотена и бързо печелила битките си, но веднъж се изправили срещу 10 пъти по-голяма войска.

1

Съдба

Съдба - Последните текстове и материали. Мистика, загадки и всичко касещо Съдба. Нашите статии за Съдба от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Съдба.
Съдба - Приказката за жребия за съдбата

Приказката за жребия за съдбата

05.01.20170461

В едно далечно царство съществувал стар обичай, с който се проверявало мнението на провидението за осъдените на смърт затворници. За да са сигурни, че съдиите не са сгрешили, осъдените играели жребият на съдбата.

Съдба - Знаците, които показват, че не изпълнявате духовната си мисия

Знаците, които показват, че не изпълнявате духовната си мисия

24.09.201615618

Душата на всеки човек идва на земята, за да изпълни определена мисия и ако вие не изпълнявате вашата, няма да се чувствате добре, а знаците около вас ще показват, че не вървите по правилния път.

Съдба - На палмови свитъци в Индия е записана съдбата на всички хора

На палмови свитъци в Индия е записана съдбата на всички хора

25.08.201603170

На няколко места в Индия се пазят архиви от палмови свитъци, за които се врява, че съхраняват листа, върху които е изписана съдбата на всеки един човек – минало, настояще и бъдеще.

Съдба - Кои са подвижните знаци и каква е съдбата им

Кои са подвижните знаци и каква е съдбата им

06.02.2016018500

Риби, Близнаци, Дева и Стрелец – това са четирите слънчеви подвижни знаци. Те са най-добрите посредници и дипломати, обичащи пътуванията, свободата и всичко интересно в живота.

Съдба - Изчислете съдбата си през новата година

Изчислете съдбата си през новата година

04.02.2016268649

Съдбата може да бъде изчислена, тъй като според нумерологията тя следва деветгодишен цикъл. С помощта на изчисления можете да разберете в коя година от цикъла се намирате и кога имате успех.

Съдба - Мъдри мисли за съдбата

Мъдри мисли за съдбата

15.12.201506563

Много от хората смятат, че животът им е предопределен от по-висша сила, която те наричат съдба.

Съдба - Кои са неподвижните знаци и каква е съдбата им

Кои са неподвижните знаци и каква е съдбата им

26.11.2015015248

Добри организатори, мислители, дейци – това са само част от характеристиките на слънчевите неподвижни знаци Лъв, Скорпион, Телец и Водолей. Те са опора за околните и обединителен център на всичко важно в живота.

Съдба - Притча за знаците на съдбата

Притча за знаците на съдбата

22.07.2015113078

Притчата ни припомня, че често пъти, погълнати от песимизма и сивото си ежедневие, не виждаме малките даровете на съдбата. Тогава тя ни праща тежки изпитания, за да оценим какво всъщност имаме.

Съдба - Имената, които носят тежка съдба на притежателите си

Имената, които носят тежка съдба на притежателите си

26.06.20159132091

Според значението и символиката на някои от популярните имена те носят тежка съдба и предопределят пътя на своите притежатели заради негативна енергията, заложена в тях.

Съдба - Притча за прибързаните заключения

Притча за прибързаните заключения

29.04.201504655

Притчата ни учи, че не бива да приемаме прибързано предизвикателствата на съдбата, защото това, което в началото ни се струва като нещастие, по-късно може да се окаже благословия.

На актуалната подстраница ще откриеш подбрани любопитни теми и публикации за Съдба. Нашият екип се стреми да публикува често разнообразни текстове на тема Съдба. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Съдба. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Съдба. Съдба, съвети и класации.