Имаш ли тези линии на китката? Разбери какво бъдеще ти отреждат

Имаш ли тези линии на китката? Разбери какво бъдеще ти отреждат

0

По броя на добре очертаните линии на китката може да разберете какво бъдеще ви очаква и каква е вашата житейска мисия.

1

Ръце

Ръце - Най-новите заглавия и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко относно Ръце. Нашите статии за Ръце от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Ръце.
Ръце - Мудрите - жестове със силата да променят живота ни

Мудрите - жестове със силата да променят живота ни

29.07.201601822

Ученията на Изтока твърдят, че съществуват жестове, които съдържат в себе си огромна сила. Наричат се мудри и са способни, макар и наглед съвсем обикновени, да влияят на физическото и психическото състояние на човек.

Ръце - Индиец живее 38 години с вдигната ръка заради бог Шива

Индиец живее 38 години с вдигната ръка заради бог Шива

18.05.201601005

Индиец, решил да служи на бог Шива обаче доказа, че е способен дори да се лиши доброволно от собствената си ръка в името на религиозните си убеждения.

Ръце - Характерът се познава по ръцете

Характерът се познава по ръцете

14.12.2015021348

По начина, по който човек държи ръцете си, си личи какъв е характерът му. Който мята ръцете си като криле, страда от параноя. Стиснатите отпред ръце издават спокоен темперамент. Езика на тялото.

Ръце - Какво издава палецът за характера ни

Какво издава палецът за характера ни

27.10.201505855

Палецът е най - вътрешният пръст на ръката, когато дланта сочи надолу. Той е най - късият от всички пръсти и най – много се различава от тях.

Ръце - Чудо! Лечител от Филипините оперира болни с голи ръце

Чудо! Лечител от Филипините оперира болни с голи ръце

15.09.201501179

Шаман от Филипините вече години наред се слави като истински вълшебник. Алекс Орбито успява да излекува редици хора, оперирайки ги само с голи ръце.

Ръце - Човешките ръце са по-примитивни от тези на шимпанзетата

Човешките ръце са по-примитивни от тези на шимпанзетата

20.07.20151355

Учени установиха, че въпреки всички манипулации, които човек може да върши с ръцете си, тази наши крайници са по-примитивни от ръцете на шимпанзетата

Ръце - Литовец смени ръката си с бионична

Литовец смени ръката си с бионична

04.03.20150641

Мартинас Гирлиус е 21-годишнен литовец. Миналата година, след революционна по рода си операция, той се сдоби с нова, бионична ръка, която може да контролира с мозъка си.

Ръце - Какво означават най-известните жестове с ръцете

Какво означават най-известните жестове с ръцете

27.01.2015311312

Човек не може да контролира мимиките и жестовете, а именно те издават неговите мисли и чувства. В свята книга Езикът на тялото австралийският писател Алън Пийз разкрива как да разберем за какво мисли един човек, когато мълчи.

Ръце - Момче от Индия изумява с необикновените си ръце

Момче от Индия изумява с необикновените си ръце

04.09.201453912

Още с раждането си малкият Калем е шокирал лекарите с големината на ръцете си, които тежали по 8 килограма всяка. Днес ръцете на 8-годишното момче са по 16 килограма всяка.

Ръце - Най-любопитните факти от човешката еволюция

Най-любопитните факти от човешката еволюция

20.08.201412062

В опитите си да разберат откъде сме произлезли и защо, специалистите са достигнали до някои доста любопитни и дори куриозни факти.

На текущата подстраница ще попаднеш на най-новите заглавия и публикации за Ръце. Нашият екип се стреми да публикува често любопитни текстове на тема Ръце. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Ръце. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Ръце. Ръце, съвети и потребителски оценки.