Зъл демон нападна беззащитно момче

Зъл демон нападна беззащитно момче

0

Шокиращо видео беше споделено във виртуален канал за страховити клипове. Кадрите показват как мистично създание, наподобяващо сянка, напада млад мъж.

1

Призраци

Призраци - Най-новите теми и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Призраци. Материали за Призраци от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Призраци.
Призраци - Призрак на прислужница тормозел куче от Вирджиния

Призрак на прислужница тормозел куче от Вирджиния

12.03.20171556

Когато Бил и Шерил Уилти от Вирджиния поставили в дома си уеб камера, те искали да проверят какво кара кучето им да се държи толкова странно напоследък. Това, което записите по-късно показали, ги изправило на нокти.

Призраци - Ловец на духове засне призрачна жена с котка

Ловец на духове засне призрачна жена с котка

08.03.20171276

На мистериозно явление се натъкна 55-годишна британска изследователка на свръхестествени случаи. Докато извършвала свои битови задължения, Джи Кокфорт видяла дух, обитаващ съседски имот, и дори успяла да му направи снимки.

Призраци - Австралиец засне разярен дух от гробищен парк

Австралиец засне разярен дух от гробищен парк

07.03.20170513

24-годишният австралиец Бени Коулмен се определя като начинаещ ловец на духове. По думите му той наскоро е започнал да изследва света на свръхестественото.

Призраци - Момиченце си направи обикновено селфи. Тогава забеляза нещо шокиращо

Момиченце си направи обикновено селфи. Тогава забеляза нещо шокиращо

06.03.201738529

Подобно на много свои връстници 13-годишната Хейли искала да запечата един много специален за нея миг, самоснимайки се. Това, което уловила на заден план във фотографията обаче, я изплашило до смърт.

Призраци - Призрак на момиченце са появи на ученическа снимка

Призрак на момиченце са появи на ученическа снимка

02.03.20170336

Мистериозно изображение, публикувано в руска социална мрежа, развълнува хиляди хора. Снимката е направена по време на детска екскурзия в малко селце от Брянска област преди десет години.

Призраци - Заснеха призрак, докато се разхожда в градина

Заснеха призрак, докато се разхожда в градина

01.03.20170346

Призрачен силует беше запечатан на камера за видеонаблюдение в САЩ. Кадрите са от частен имот, намиращ се в отдалечен и пуст район и на щата Вирджиния.

Призраци - Дух на жена се появи посред бял ден в Сибир

Дух на жена се появи посред бял ден в Сибир

28.02.20170347

Загадъчна снимка, появила се в руска социална мрежа преди дни, предизвика интереса на търсачите на духове.

Призраци - Дух на изхвърлена котка се върна в къщата на жестоките си стопани

Дух на изхвърлена котка се върна в къщата на жестоките си стопани

17.12.20160444

Дух на котка обитава руска къща, в която някога писаната е живяла със своите собственици. Изглежда, че животното така и не е могло да намери покой заради безсърдечния начин, по който са се отнесло към него стопаните му.

Призраци - Жена записа глас на призрак, посетил я, докато спи

Жена записа глас на призрак, посетил я, докато спи

06.12.2016012264

Благодарение на новите мобилни приложения може да се запишем, докато спим. Това направила и Джени, посъветвана от личния си лекар, а записът ѝ разкрил нещо ужасяващо.

Призраци - Влак-призрак се появи в лондонското метро

Влак-призрак се появи в лондонското метро

02.12.201624723

Милиони хора настръхнаха, след като видяха видеоклип от камерите на метрото в Лондон. На него се вижда призрачен влак, за чието присъствие никой няма логично обяснение.

На актуалната подстраница ще попаднеш на най-новите заглавия и публикации на тема Призраци. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно любопитни текстове относно Призраци. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Призраци. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Призраци. Призраци, идеи и потребителски оценки.