Синхроничност – нищо в живота не е случайно

Синхроничност – нищо в живота не е случайно

5

Принципът на синхроничността като явление за първи път е обобщен от философа Карл Юнг. Той твърдо отрича случайностите и смята, че всички събития са свързани по един или друг начин.

1

Позитивно Мислене

Позитивно Мислене - Актуални заглавия и материали. Мистика, загадки и всичко свързано с Позитивно Мислене. Нашите статии за Позитивно Мислене от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Позитивно Мислене.
Позитивно Мислене - Излейте негативните мисли на лист и го хвърлете в боклука

Излейте негативните мисли на лист и го хвърлете в боклука

13.12.201337885

Когато постоянно мислим негативно и привикваме все повече и повече лоши мисли, това увеличава депресията. Учените за пореден път потвърждават колко важни са мислите за физическото и психическото здраве на човека.

Позитивно Мислене - Каква сила има мисълта ни

Каква сила има мисълта ни

11.09.2013310843

Границата между понятията позитивно мислене, самохипноза и сугестия е много тънка. Вярва се, че както позитивното мислене, така и самохипнозата и сугестията имат силата да лекуват и разболяват.

Позитивно Мислене - Весели мисли за живота

Весели мисли за живота

04.04.201319715

Старайте се винаги да приемате случващото се с усмивка, измислете свои весели мисли, които ще ви помагат в трудни моменти. Мислете позитивно и живейте живота си в хармония със себе си и околните.

Позитивно Мислене - Смехът предпазва от болести

Смехът предпазва от болести

03.04.201322270

Който се смее по-често, боледува по-рядко, смехът допринася за отпускането на мускулното напрежение и укрепва усвояването на кислород от организма.

Позитивно Мислене - Силата на концентрацията

Силата на концентрацията

27.11.201206103

Дали сте решили да постигнете нещо, да се съсредоточите върху сегашното, да се справите със стар навик или да подобрите бизнеса си, вие трябва да се концентрирате.

Позитивно Мислене - Как да се обградим с положителни вибрации?

Как да се обградим с положителни вибрации?

29.07.201108326

Мотивацията е един от двигателите на пълноценното съществуване. А тя се се ражда тогава, когато сте обкръжени от положителни хора и емоции.

Позитивно Мислене - Как йогата влияе на тялото и ума?

Как йогата влияе на тялото и ума?

20.06.201105157

Йогата е изключително полезна не само за телесното, но и за душевно здраве, тъй като включва в упражненията си и придобиване на умения за позитивно мислене и медитация.

Позитивно Мислене - Перлата на мъдростта : трудолюбието

Перлата на мъдростта : трудолюбието

21.09.201006011

Мързеливите ръце правят човека беден, но трудолюбивите носят богатство. Позитивнотно мислене е пътят към успеха. Искате да забогатеете, тогава прочетете. . .

Позитивно Мислене - Съдба навреме

Съдба навреме

16.09.2009012640

Съдбата изпълнява нашите желания по свой собствен начин. Казва се, че дори неуспехите на Александър Македонски са били по-високи от успехите на останалите. Съдбата и положителното мислене.

Позитивно Мислене - Как да идентифицираме несъзнатите убеждения

Как да идентифицираме несъзнатите убеждения

22.06.200905848

Опознайте себе си - пише в храма на Аполон. Законът на привличането гласи, че ще привлечете към себе си приживявания, съответстващи на убежденията ви. Заменете отрицателните мисли с позитивно мислене.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни