Уфолог засне кръжаща летяща чиния над дома на Путин!

Уфолог засне кръжаща летяща чиния над дома на Путин!

1

Видео кадри, на които се виждат три статични светещи светлини във формация триъгълник, кръжащи над Санкт Петербург и по-специално над дома на Владимир Путин, накара любителите на теорията на конспирацията да се чудят дали руският президент има извънземни

1

Летящи чинии

Летящи чинии - Новите теми и публикации. Мистерии, загадки и всичко касещо Летящи чинии. Нашите статии за Летящи чинии от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Летящи чинии.
Летящи чинии - Честит празник, агент Мълдър!

Честит празник, агент Мълдър!

02.07.201552387

Всички, които вярват, че истината е някъде там и далеч не сме единствената разумна форма на живот във Вселената трябва да почерпят, защото 2 юли е обявен за Световен ден на НЛО.

Летящи чинии - Истината за извънземните да излезе наяве

Истината за извънземните да излезе наяве

19.02.201513792

Американското правителство трябва да сподели с обществото всички документи, които има за извънземните, и да разкрие истината за тях, смята бивш съветник на президента на САЩ Барак Обама – Джон Подеста

Летящи чинии - Започнаха тестовете на първата летяща чиния

Започнаха тестовете на първата летяща чиния

11.06.201411763

Преди няколко седмици от Американската космическа агенция НАСА съобщиха, че строят първата летяща чиния, като тези дни ще започната и тестовете на необикновения летателен апарат.

Летящи чинии - Пришълци тормозят жители на Ню Мексико

Пришълци тормозят жители на Ню Мексико

01.06.201431839

Съпруг и съпруга от Ню Мексико сигнализират, че са били обезпокоявани от извънземни нашественици. Бредфорд и Мария са категорични, че забелязали летящи чинии над техния дом.

Летящи чинии - Отломки от НЛО паднаха в Китай?

Отломки от НЛО паднаха в Китай?

23.05.201402022

Изненадващо от небето над североизточен Китай в провинция Хейлунцзян паднаха отломки, за които се говори, че може би са части от прелитащо НЛО.

Летящи чинии - Разгадаха тайната на балтийското НЛО

Разгадаха тайната на балтийското НЛО

24.11.201343517

Екип от шведски учени разконспирираха загадъчното НЛО, което беше открито на дъното на Балтийско море през май миналата година, след многобройните спекулации, които този обект събуди.

Летящи чинии - Ангелски коси с извънземен произход

Ангелски коси с извънземен произход

17.04.201315953

Ангелската коса е името, което хората са дали на тайнствена субстанция, която обикновено се разпръсква след преминаването на НЛО в нашата атмосфера.

Летящи чинии - НЛО кръжи над Витоша

НЛО кръжи над Витоша

02.06.20122410820

Няколко летящи чинии са били забелязани над планината Витоша от очевидци по време на църковния празник Томина Неделя. Според екстрасенси и контактьори на Витоша е въздушната база на извънземните.

Летящи чинии - Срещи с извънземни?

Срещи с извънземни?

07.04.2011148119

Много хора трърдят, че са виждали извънземни, докато други се съмняват в тяхното съществуване. Темата наистина е спорна, но има новини за истински срещи с извънземни. Вярвате ли им?

Летящи чинии - Кой знае тайната на Зона 51

Кой знае тайната на Зона 51

14.07.20101333889

В САЩ се намира таен полигон, наречен Зона 51. 50 години над тази област свидетели наблюдавали летящи чинии. Според служители на Зона 51, тя е тайна лаборатория на НЛО.

На тази страница ще откриеш избрани теми и статии относно Летящи чинии. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Летящи чинии. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Летящи чинии. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Летящи чинии. Летящи чинии, снимки и мнения.