Златен берил - камъкът, с който се развалят черни магии

Златен берил - камъкът, с който се развалят черни магии

0

Древните египтяни казвали, че в благородните камъни се крие кондензираната сила на Земята. Те смятали, че късчетата минерали са им изпратени от боговете, за да могат хората да се изправят силни срещу превратностите на живота. На особена почит по поречието

1

Камъни

Камъни - Новите заглавия и статии. Необясними явления, загадки и всичко касещо Камъни. Нашите статии за Камъни от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Камъни.
Камъни - Вълшебни камъни помагат на жени да заченат

Вълшебни камъни помагат на жени да заченат

22.09.20160331

В Португалия съществува старо поверие за камъни, даващи живот и макар че много хора в съвремието ще погледнат с присмех на тази легенда, мнозина жени вярват, че са се сдобили с деца благодарение на тези камъни.

Камъни - Мистичните свойства на флуорита

Мистичните свойства на флуорита

18.07.20160378

Легендите говорят, че във флуорита се крият всички цветове на дъгата, както и нейната мистична сила. Камъкът е символ на отговорността и подчинението. Той има най-силно въздействие върху хората със зодии скорпион, водолей и риби.

Камъни - Свойствата на кървавия камък Хелиотроп

Свойствата на кървавия камък Хелиотроп

08.07.20160658

Хелиотропът е камък с удивително разнообразни приложения. Вярванията на древните му приписват свойства, свързани със защитата от врагове, лекуването на рани и спиране на кръвотечението. Смята се, че е камъкът на майките и жизнената сила.

Камъни - Чудотворният хематит разваля най-страшната магия - кръвната!

Чудотворният хематит разваля най-страшната магия - кръвната!

21.06.2016012291

Хематитът е един от онези дарове на Земята, които имат своята скрита сила и енергия. Благодарение на нея, с тези ценни камъни човек може да се предпази от множество опасни заболявания. Известен като камъка на магьосниците в миналото, хематитът. . .

Камъни - Значение и действие на циркония

Значение и действие на циркония

19.02.201601209

Природният, естествен цирконий днес не се оценява по достойнство заради направения в изкуствени условия негов двойник, имитиращ диаманти. Много хора не осъзнават, че истинският цирконий също е много красив скъпоценен камък.

Камъни - Значението на скъпоцените камъни в съня ни

Значението на скъпоцените камъни в съня ни

25.10.201525760

Различните камъни в съня ни, ни показват различни пътища, които трябва да извървим. Какво е значението на всеки един камък може да видите тук.

Камъни - Лечебните свойства на камъните

Лечебните свойства на камъните

17.10.201501969

Лечебната сила на камъните е известна от векове. Скъпоценните и полускъпоценните камъни, които са заредени със силата на земята, лечебната сила на водата и енергията на Космоса, имат въздействие върху хората.

Камъни - Свойства и ползи от изумруд

Свойства и ползи от изумруд

15.09.201501855

Още от древността се смята, че изумрудът носи собствен разум. Ето защо съществува поверие, че ако влюбен мъж подари на жена си бижу със смарагд, то тя ще му бъде вечно вярна.

Камъни - Диамантите са се образували от морската вода

Диамантите са се образували от морската вода

09.09.20150492

Нова теория за произхода на диамантите твърди, че скъпоценните камъни са се образували от морска вода преди милиони години, пише Дейли Мейл.

Камъни - Злато и кристали срещу безсъние и депресия

Злато и кристали срещу безсъние и депресия

06.09.201509662

Скъпоценните камъни и благородните метали лекуват депресията и безсънието. Носени като амулети - диамантите, рубините и златото имат действие върху нашия организъм.

На актуалната страница ще откриеш последните теми и статии за Камъни. Нашият екип се старае да публикува често разнородни материали на тема Камъни. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Камъни. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Камъни. Камъни, съвети и мнения.