Вълшебни камъни помагат на жени да заченат

Вълшебни камъни помагат на жени да заченат

0

В Португалия съществува старо поверие за камъни, даващи живот и макар че много хора в съвремието ще погледнат с присмех на тази легенда, мнозина жени вярват, че са се сдобили с деца благодарение на тези камъни.

1

Камъни

Камъни - Новите заглавия и статии. Необясними явления, загадки и всичко касещо Камъни. Нашите статии за Камъни от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Камъни.
Камъни - Мистичните свойства на флуорита

Мистичните свойства на флуорита

18.07.20160325

Легендите говорят, че във флуорита се крият всички цветове на дъгата, както и нейната мистична сила. Камъкът е символ на отговорността и подчинението. Той има най-силно въздействие върху хората със зодии скорпион, водолей и риби.

Камъни - Свойствата на кървавия камък Хелиотроп

Свойствата на кървавия камък Хелиотроп

08.07.20160503

Хелиотропът е камък с удивително разнообразни приложения. Вярванията на древните му приписват свойства, свързани със защитата от врагове, лекуването на рани и спиране на кръвотечението. Смята се, че е камъкът на майките и жизнената сила.

Камъни - Чудотворният хематит разваля най-страшната магия - кръвната!

Чудотворният хематит разваля най-страшната магия - кръвната!

21.06.201606849

Хематитът е един от онези дарове на Земята, които имат своята скрита сила и енергия. Благодарение на нея, с тези ценни камъни човек може да се предпази от множество опасни заболявания. Известен като камъка на магьосниците в миналото, хематитът. . .

Камъни - Значение и действие на циркония

Значение и действие на циркония

19.02.201601044

Природният, естествен цирконий днес не се оценява по достойнство заради направения в изкуствени условия негов двойник, имитиращ диаманти. Много хора не осъзнават, че истинският цирконий също е много красив скъпоценен камък.

Камъни - Значението на скъпоцените камъни в съня ни

Значението на скъпоцените камъни в съня ни

25.10.201525540

Различните камъни в съня ни, ни показват различни пътища, които трябва да извървим. Какво е значението на всеки един камък може да видите тук.

Камъни - Лечебните свойства на камъните

Лечебните свойства на камъните

17.10.201501879

Лечебната сила на камъните е известна от векове. Скъпоценните и полускъпоценните камъни, които са заредени със силата на земята, лечебната сила на водата и енергията на Космоса, имат въздействие върху хората.

Камъни - Свойства и ползи от изумруд

Свойства и ползи от изумруд

15.09.201501519

Още от древността се смята, че изумрудът носи собствен разум. Ето защо съществува поверие, че ако влюбен мъж подари на жена си бижу със смарагд, то тя ще му бъде вечно вярна.

Камъни - Диамантите са се образували от морската вода

Диамантите са се образували от морската вода

09.09.20150463

Нова теория за произхода на диамантите твърди, че скъпоценните камъни са се образували от морска вода преди милиони години, пише Дейли Мейл.

Камъни - Злато и кристали срещу безсъние и депресия

Злато и кристали срещу безсъние и депресия

06.09.201509559

Скъпоценните камъни и благородните метали лекуват депресията и безсънието. Носени като амулети - диамантите, рубините и златото имат действие върху нашия организъм.

Камъни - Вампирите с камъни в гърлото и сърп на шията

Вампирите с камъни в гърлото и сърп на шията

10.12.201401221

Едни от най-характерните легенди за селата в Източна Европа са свързани с вампирите. Учените твърдят, че са намерили първопричината на странните погребения на вампири с камъни в гърлото и сърпове по шията

На актуалната страница ще откриеш последните теми и статии за Камъни. Нашият екип се старае да публикува често разнородни материали на тема Камъни. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Камъни. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Камъни. Камъни, съвети и мнения.