Най-известните шпиони в историята: Митове и легенди

Най-известните шпиони в историята: Митове и легенди

0

Шпионажът и в миналото, и сега е професия, която е пълна със загадки. Въпреки че основната задача на шпионите е да запазят личността си в тайна, някои от имената на най-известните шпиони в историята стават известни.

1

КГБ

КГБ - Новите теми и материали. Необясними явления, загадки и всичко свързано с КГБ. Любопитни статии за КГБ от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и КГБ.
КГБ - Сергей Есенин и Максим Горки са били заличени от СССР?

Сергей Есенин и Максим Горки са били заличени от СССР?

16.05.20160430

Сергей Есенин и Максим Горки са две от литературните емблеми на Русия. И двамата са живели при подема на съветската република, подкрепяли я, но със смъртта си са оставили много неизвестни

КГБ - Надпреварата на Русия и САЩ в използването на телепатия

Надпреварата на Русия и САЩ в използването на телепатия

31.10.201213913

Няколко случая за хора ползвали телепатия и парнормалното през студената война. Телепатични ескперименти.

КГБ - Таен град има под Москва

Таен град има под Москва

17.04.2010112601

Подземен град на дълбочина 300 метра под правителствените сгради и КГБ е построен под Москва по времето на Съвестския съюз. Предназначението му било да приюти семействата на властите при ядрена война.

КГБ - КГБ крило доклади с информация за НЛО

КГБ крило доклади с информация за НЛО

29.10.200915724

Неотдавна КГБ разсекрети секретни доклади с информации за съществуване на НЛО. Закодираният архив е бил известен под името Синият пакет. Многобройни случаи с летящи обекти.

На тази подстраница ще се натъкнеш на последните теми и статии относно КГБ. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за КГБ. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за КГБ. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и КГБ. КГБ, снимки и мнения.