Започна се! Първият полицейски робот ще сее ред в Дубай

Започна се! Първият полицейски робот ще сее ред в Дубай

0

Първият по рода си Робокоп – полицейски робот, бе представен в Дубай. Това е първата стъпка към интегрирането на роботите в полицейските сили в арабското емирство.

1

Изкуствен Интелект

Изкуствен Интелект - Актуални теми и публикации. Мистика, загадки и всичко за Изкуствен Интелект. Нашите статии за Изкуствен Интелект от вековете до наше време. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Изкуствен Интелект.
Изкуствен Интелект - Хокинг: Хора, напускайте Земята!

Хокинг: Хора, напускайте Земята!

17.05.20170405

Ако искаме да живеем и да продължим вида си, трябва да напуснем Земята – толкова е просто. Думите на астрофизика Стивън Хокинг звучат толкова простичко и в същото време – смразяват кръвта.

Изкуствен Интелект - Бъдещето идва с данък робот

Бъдещето идва с данък робот

24.03.20170212

В най-близко бъдеще към обичайните ни данъци ще бъде прибавен и още един – данък робот. Вече се обмисля как умните машини и изкуственият интелект да бъдат обложени с данъци, както и определена правна регулация.

Изкуствен Интелект - Илън Мъск: Оцеляването на човечеството зависи от роботите

Илън Мъск: Оцеляването на човечеството зависи от роботите

17.02.20170169

Основателят на компаниите Телса и Спейс Екс – Илън Мъск, заяви, че развитието на технологиите е от ключово значение за оцеляване на човечеството и опазване на планетата ни.

Изкуствен Интелект - Кои бяха най-големите научни открития за 2016 година

Кои бяха най-големите научни открития за 2016 година

29.12.20160724

Няколко научни открития бяха истински пробив през 2016 година, а списание Сайънс събира най-големите от тях, които могат да променят напълно познатия ни свят.

Изкуствен Интелект - Трансхуманистите знаят тайната на вечния живот

Трансхуманистите знаят тайната на вечния живот

08.07.201611005

От зората на времето хората се опитват да се освободят от границите, които им поставят човешките тела – болка, болести, смърт. Ново движение, набиращо все по-голяма популярност, сега се стреми да облече това отклошено човешко въжделение в. . .

Изкуствен Интелект - Google взе мерки, ако изкуствен интелект заплаши човечеството

Google взе мерки, ако изкуствен интелект заплаши човечеството

16.06.20160353

Според изследвания и анализи на Гугъл, ако изкуственият интелект стане враждебен, атаката му ще бъде внезапна и унищожителна.

Изкуствен Интелект - Учени: Човек може да се влюби в робот

Учени: Човек може да се влюби в робот

27.11.20150351

В началото на годината филмът Ex Machina, в който компютърен програмист се влюбва в дроид, спечели сърцата както на критиката, така и на публиката.

Изкуствен Интелект - Нанороботи в мозъка ни правят суперхора през 2030 година

Нанороботи в мозъка ни правят суперхора през 2030 година

19.10.20150681

Водещите компютърни специалисти излизат от обичайната си сферата на дейност. Те са категорични, че ако в човешкият мозък бъдат имплантирани малки роботи-импланти, свързани с компютърните мрежи, това ще ни позволи да контактуване директно чрез тях.

Изкуствен Интелект - Регистрирай се и стани безсмъртен

Регистрирай се и стани безсмъртен

03.09.20150829

От социалната мрежа Eter9 съобщават, че са намерили начин техните потребители да остават в киберпространството дори и след физическата им смърт.

Изкуствен Интелект - Слънчевите изригвания са предвидими с изкуствен интелект

Слънчевите изригвания са предвидими с изкуствен интелект

05.03.20150466

Слънчевите изригвания имат огромно влияние върху човека. Мощните избухвания по повърхността на Слънцето могат да извадят от строя намиращите се около земната орбита спътници.

На актуалната страница ще се натъкнеш на подбрани материали и статии относно Изкуствен Интелект. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно различни материали за Изкуствен Интелект. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Изкуствен Интелект. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Изкуствен Интелект. Изкуствен Интелект, снимки и отзиви.