Тази притча ще ти помогне да превъзмогнеш болката

Тази притча ще ти помогне да превъзмогнеш болката

Един мъдрец си има ученик, който често се оплаквал от несгодите на живота. Когато някой ранял сърцето му, той изпадал в тежки депресии и непрекъснато се самосъжалявал.

1

Депресия

Депресия - Актуални теми и материали. Необясними явления, загадки и всичко относно Депресия. Материали за Депресия от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Депресия.
Още за Депресия на посочения линк
Депресия - Това е цветът, който може да сбъдне желанията ви

Това е цветът, който може да сбъдне желанията ви

07.12.201701704

Един от цветовете се счита за универсален антидепресант и ще ви помогне да изпълните желанията си, стига да има поне един предмет около вас в този нюанс, който да съзерцавате всеки ден.

Депресия - Как да се освободим от стреса според зодията

Как да се освободим от стреса според зодията

22.08.2017043941

Знаете ли, че звездите могат да ви помогнат за справянето със стреса. Не, не е шега. Вашият зодиакален знак може да ви насочи към най-добрите начини за справяне с депресията

Депресия - Депресията може да бъде предсказана

Депресията може да бъде предсказана

22.09.201602722

Последни проучвания показват, че депресията може да бъде предсказана, съобщава Дейли Мейл. Това е възможно благодарение на малка част от мозъка ни, наречена амигдала. Изследователите открили, че нейното медицинско наблюдение може да помогне с борбата с ко

Депресия - Депресираните зодии

Депресираните зодии

18.11.2015077355

Всяка зодия изразява депресията си по различен начин. Някои от тях реагират доста странно – стават по-енергични, огладняват или ги обзема параноя. Вижте как да познаете, че са депресирани отделните представители на зодиака

Депресия - Злато и кристали срещу безсъние и депресия

Злато и кристали срещу безсъние и депресия

06.09.201509773

Скъпоценните камъни и благородните метали лекуват депресията и безсънието. Носени като амулети - диамантите, рубините и златото имат действие върху нашия организъм.

Депресия - Задръстеняци са по-интелигентни от останалите

Задръстеняци са по-интелигентни от останалите

13.01.20150998

Притеснителните хора са с по-богат речник, по-лесно успяват да категоризират думите и по-бързо разбират смисъла на поговорките, съобщават канадците.

Депресия - При пълнолуние депресията ни изпива

При пълнолуние депресията ни изпива

17.08.201403265

Установено е, че при пълнолуние по-чувствителните хора стават по-нервни и могат да изпаднат в депресивни състояния. А ако вече са в депресия, при пълнолуние тя буквално изпива организма им.

Депресия - Магарета успокоиха депресиран женски носорог

Магарета успокоиха депресиран женски носорог

23.06.201401477

Мануела се депресира сериозно, когато партньорът ѝ почина. Тя преживя смъртта му толкова тежко, че дори се държеше агресивно към персонала, обяснява говорител на зоопарка.

Депресия - Нощните кошмари - сигнал за реален проблем

Нощните кошмари - сигнал за реален проблем

20.03.2014020814

За една нощ човек преживява около 6 цикъла сънища, всеки от които може да продължи до 2 часа. Събуждайки се след неприятен сън, човек изпитва напълно реално чувство за страх.

Депресия - Причините за безсъние и нарушение на съня

Причините за безсъние и нарушение на съня

19.03.2014013503

Изучавайки сънищата, учените са установили интересни, често необясними, а понякога просто интригуващи факти. Младите хора обикновено се оплакват от трудно заспиване, а по-възрастните - от събуждане през нощта.