Десетте най-секретни обекта в света

Десетте най-секретни обекта в света

0

Човекът не само е опознал по-голямата част от планетата Земя, но и си е приватизирал и създал свои секретни обекти. Има много градове, места, дори цели острови, в които влизането е строго забранено. Ето които са 10-те най-впечатляващи обекта на планетата,

1

Ватикана

Ватикана - Актуални текстове и публикации. Необясними явления, загадки и всичко касещо Ватикана. Нашите статии за Ватикана от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Ватикана.
Ватикана - Какви тайни крие Ватикана

Какви тайни крие Ватикана

24.09.2013011528

Лоното на римокатолическата църква – Ватикан е свързано с много неизяснени и съмнителни случки. Досега католическата църква е била оглавявана от 265 папи. 30 от тях са умрели като мъченици, а 6 от тях са били убити.

Ватикана - Разкриха тайната за раждането на Исус

Разкриха тайната за раждането на Исус

31.12.20113867689

Във Ватикана е намерен древен ръкопис, който хвърля светлина върху раждането на Христос. Текстът е озаглавен Откровението на влъхвите и е написан на мъртвия сирийски език.

Ватикана - Ватикана готова да покръсти извънземни

Ватикана готова да покръсти извънземни

05.12.201172828

Папата и неговите приближени са готови дори да покръстят пришълците, стига разбира се те да пожелаят това. Те ще бъдат повече от радостни, ако извънземните дадат някакъв недвусмислен знак, че съществуват.

Ватикана - Древни НЛО нашествия

Древни НЛО нашествия

15.05.201008180

В библиотеката на Ватикана се пазят древни папируси за НЛО нашествия още преди началото на новата ера. Те разказват за светещи кръгове в небето и гигантски извънземни

На актуалната страница ще откриеш последните материали и статии за Ватикана. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Ватикана. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Ватикана. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Ватикана. Ватикана, съвети и отзиви.