Създават атлас на човешките клетки

Създават атлас на човешките клетки

0

Глобална инициатива за описването и включването на човешките клетки в огромен атлас стартира наскоро. Амбициозното начинание ще хвърли нов поглед върху разбирането за човешките болести.

1

Болести

Болести - Актуални текстове и статии. Мистика, загадки и всичко на тема Болести. Материали за Болести от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Болести.
Още за Болести на посочения линк
Болести - Най-големите бежански кризи в историята

Най-големите бежански кризи в историята

10.01.20170995

Днес Европа е изправена пред невиждана бежанска вълна. Поне така се опитват да ни убедят от новините. Без да омаловажаваме една от най-голямата кризи на нашето съвремие, истината е, че подобни бежански вълни не са нищо ново.

Болести - Смъртоносните болести, заплашващи отново човечеството

Смъртоносните болести, заплашващи отново човечеството

11.12.201602311

Според анализи на Световната здравна организация има голяма опасност някои вече почти забравени болести да се завърнат с много по-смъртоносна сила.

Болести - Нещо страшно се задава изпод топящите се ледове в Сибир

Нещо страшно се задава изпод топящите се ледове в Сибир

21.08.201601485

С бързите темпове, с които се топи замръзналата тундра на Сибир, може да се пусне отново на воля старашният вирусъ, който се съдържа в замръзналите трупове на хората, станали жертви на страшната болест преди 120 години

Болести - Най-смъртоносните болести в човешката история

Най-смъртоносните болести в човешката история

03.06.201602080

Колкото и кръвожадно същество да е човекът и каквито и войни да е водил срещу себеподобните си, най-големият палач на човешката раса са смъртоносните болести.

Болести - Шокиращ топ 13 на най-странните психически разстройства!

Шокиращ топ 13 на най-странните психически разстройства!

18.04.201601083

Човешкият мозък е нещо крайно сложно и учените надали някога ще могат да го разгадаят напълно. Има много случаи, в които той може да ни изиграе лоша шега. Ето кои да най-странните психологически разстройства, които засягат немалка част от човечеството:

Болести - Сънища за болести и оздравяване

Сънища за болести и оздравяване

18.09.201504716

Ако сънувате развалено месо или риба, много вероятно е да имате проблеми, свързани с гастрит или язва. Край на проточила се болест предвещава сън за цветя и весели деца.

Болести - Три страшни болести от липсата на достатъчно сън

Три страшни болести от липсата на достатъчно сън

23.07.201404833

Сънят при човека е неизменна част от неговият живот и абсолютна необходимост. Недоспиването води до умора, сънливост, а оттам и повишено артериално налягане, атеросклероза, диабет и затлъстяване

Болести - Сънуваш ли сурово месо – очаква те болест

Сънуваш ли сурово месо – очаква те болест

01.05.2014516593

Психотерапевтите с богат опит съветват да се вслушваме в сънищата си, защото те могат да ни дадат отговор на много неща от живота. Сънувате ли сурово месо, това е сигнал за тежка болест

Болести - Не оправяйте леглото си, за да сте здрави

Не оправяйте леглото си, за да сте здрави

03.04.20142466099

Ако спрете да оправяте леглото си сутрин, ще бъдете здрави по-дълго време и ще се отървете от досадното задължение. В оправеното легло се събират акари и предизвикват болести.

Болести - Болестите ни изпращат сигнали, докато спим

Болестите ни изпращат сигнали, докато спим

18.03.2014866007

Тялото се опитва да сигнализира за болести с образи във вашия сън. Вижте виденията и кошмарите какво означават. Не винаги обаче кошмарите са опасни.

В Съновник.бг на тази подстраница ще се натъкнеш на подбрани материали и статии на тема Болести. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно различни материали относно Болести. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Болести. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Болести. Болести, идеи и отзиви.