Българският Бермудски триъгълник

Българският Бермудски триъгълник

0

Жителите на двете пазарджишки села Горно и Долно Вършило и до днес разказват странни истории за античната крепост Маркова механа, намираща се недалеч от прохода Траянови врата.

1

Бермудския триъгълник

Факти за Бермудския триъгълник. Изчезнали самолети и кораби в Бермудския триъгълник. История на Бермудския триъгълник. Материали за Бермудския Триъгълник.
Бермудския триъгълник - Мистерията за Бермудския триъгълник вече не е мистерия

Мистерията за Бермудския триъгълник вече не е мистерия

30.10.201601737

Метеорологът Ранди Червени заявява пред Дейли мирър, че е успял да разкрие мистерията с изчезващи кораби и самолети в района на Бермудския триъгълник.

Бермудския триъгълник - Стъклени пирамиди лежат на дъното на Бермудския триъгълник

Стъклени пирамиди лежат на дъното на Бермудския триъгълник

26.12.201506214

Бермудският триъгълник продължава за смайва учените и упорито за крие тайните си. Едно от последните смайващи открития на учените е, че на дъното на т. нар. Бермудски триъгълник се намират две гигантски подводни пирамиди.

Бермудския триъгълник - Бермудският триъгълник погълна нов кораб

Бермудският триъгълник погълна нов кораб

04.11.201502655

Единствено спасителен пояс бе открит от изчезналия в началото на октомври товарен кораб Ел Фаро в района на Бермудския триъгълник. Плавателният съд, който имаше 33-членен екипаж, се загуби от радарите по време на урагана Хоакин

Бермудския триъгълник - Къде се намира българският Бермудски триъгълник?

Къде се намира българският Бермудски триъгълник?

16.09.201514921

Мистериозна местност в България се е сдобила със зловеща слава. Местни хора твърдят, че вечер там се чуват звуци на причудливи същества.

Бермудския триъгълник - Чудо! Кораб, изчезнал в Бермудския триъгълник, се завърна

Чудо! Кораб, изчезнал в Бермудския триъгълник, се завърна

16.06.2015112435

Истинско чудо се случи пред очите на кубинската брегова охрана. Ненадейно се появи изоставен кораб, за който стана ясно, че е изчезнал през първата половина на миналия век в зоната на Бермудския триъгълник.

Бермудския триъгълник - Разкриха мистерията на Бермудския триъгълник

Разкриха мистерията на Бермудския триъгълник

12.09.20132881579

Многобройните легенди за Бермудския триъгълник бяха разбити от австралийски учени. При изследване на повърхността под Атлантическия океан учените откриха големи количества метан

Бермудския триъгълник - Мистериозните кътчета на Световния океан

Мистериозните кътчета на Световния океан

05.05.201344615

Океанът е пълен със загадки. Хората традиционно го смятат за мистериозен и предпочитат да му се възхищават от брега. Има места в световния океан, които хората определят като най-мистериозни.

Бермудския триъгълник - Бермудският триъгълник и неговата история

Бермудският триъгълник и неговата история

19.04.2013516523

Бермудският триъгълник или началото на една от най-големите мистерии за 20 век. Всичко започва с полет 19 и изчезването на корабът Сандра.

Бермудския триъгълник - Топ 10 свръхестествени явления

Топ 10 свръхестествени явления

15.06.2012515461

Науката и технологиите се развиват все повече и с все по-бързи темпове и хората, като че ли вярват, че няма нищо, с което науката да не може да се справи и да не може да обясни.

Бермудския триъгълник - Подводните пирамиди на Бахамите

Подводните пирамиди на Бахамите

01.06.201267995

Пирамидите в района на Бахамските острови са открити за пръв път през 1968 година, когато американски пилот забелязал под водата големи постройки.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На актуалната страница ще попаднеш на последните заглавия и статии на тема Бермудския триъгълник. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда често разнородни материали на тема Бермудския триъгълник. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Бермудския триъгълник. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Бермудския триъгълник. Бермудския триъгълник, съвети и мнения.