Отровно вино с тайна билка убило Александър Македонски

Отровно вино с тайна билка убило Александър Македонски

0

Каква е причината за преждевременната смърт на легендарния пълководец Александър Македонски, е въпрос, над който учените разсъждават вече векове наред. Много са теориите защо създателят на една от най-големите империи в човешката история издъхва на 32 г.

1

Александър Македонски

Завоеванията на Александър Македонски. Факти за Александър Македонски. Александър Македонски - мит или реалност? Загадките на Александър Македонски.

Статии за Александър Македонски:
Александър Македонски - Погребан ли е Александър Македонски край Гоце Делчев

Погребан ли е Александър Македонски край Гоце Делчев

03.03.201522171

От няколко години в научните среди тече разпален спор дали великият пълководец Александър Македонски е погребан в откритата през 2009 година гробница до древния Амфиполис, намираща се до Гоце Делчев.

Александър Македонски - Александър Велики умрял от препиване

Александър Велики умрял от препиване

15.02.201402980

Александър III Македонски или Александър Велики е най-известният цар (базилевс) на Древна Македония. Управлявал е от 336 пр. н. е. до смъртта си през 323 пр. н. е.

Александър Македонски - Необичайни факти за войната

Необичайни факти за войната

22.08.2011105435

Александър Велики забранявал на войниците си да имат коса и брада. През Първата световна война хомосексуалистите били екзекутирани във Френската армия.

Александър Македонски - Най-жестоките майки в историята

Най-жестоките майки в историята

16.05.2011929423

Историята помни майки, които са правели всичко, за да възкачат децата си на трона и не са се спирали пред убийства. Такава е била майката на Александър Македонски, а също и Клеопатра.

Александър Македонски - Левичарите - родени за велики лидери и творци на изкуството

Левичарите - родени за велики лидери и творци на изкуството

21.09.2010256111

Гениите и политическите лидери са леваци. Сред тях са Александър Македонски, Наполеон, Клинтън, Юлий Цезар и др. Нима левичарите са надарени с дарба? Вижте какво казва астрологията.

Александър Македонски - Детството и успеха на Александър Македонски

Детството и успеха на Александър Македонски

17.09.201057862

Александър Велики: един от най-необикновените и загадъчни войни на всички времена. Историята на Александър Македонски в Елада, баща му цар Филип, майка му Олимпияда и Троянската война.

Александър Македонски - Александър Македонски - въплъщение на ужаса в Азия

Александър Македонски - въплъщение на ужаса в Азия

11.06.2010107564

Александър Велики се превръща във въплъщение на ужаса за цяла Азия. През декември 332 г. пр. Христа той влиза в Египет. Той разкрива египетската цивилизация пред останалия свят.

Александър Македонски - Пророческите сънища на великите хора

Пророческите сънища на великите хора

03.03.201015702

Случаи с Наполеон Бонапарт, Александър Македонски, Ейбрахам Линкълн, в които техни пророчески сънищата са предсказвали важни събития в живота им. Пророчества за потъването на Титаник и др.

Александър Македонски - НЛО над Древния свят

НЛО над Древния свят

01.03.201039207

Древният свят също е бил свидетел за НЛО. Древни източници разказват за извънземни в Египет, по време на походите на Александър Македонски, в трудовете на антични автори. . .

Александър Македонски - Съдба навреме

Съдба навреме

16.09.2009212456

Съдбата изпълнява нашите желания по свой собствен начин. Казва се, че дори неуспехите на Александър Македонски са били по-високи от успехите на останалите. Съдбата и положителното мислене.

В актуалната подстраница ще намериш избрани любопитни теми и публикации относно Александър Македонски. Редакторският ни екип се старае да публикува често любопитни текстове на тема Александър Македонски. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Александър Македонски. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Александър Македонски. Александър Македонски, съвети и потребителски оценки.