Sanovnik.bg»Мрежата»Потребител#329783 в Sanovnik.bg
Потребител#329783
Потребител#329783
Новак

Моята Стена

  • /Потребител#329783Потребител#329783добави форумната тема: Проклятие - може ли да падне върху роднина?преди 5 месецаЗдравейте. Интересува ме дали е възможно едно проклятие, вместо на човекът за когото е изпратено, да се стовари върху негов роднина (майка/баща). Преди доста години в детството ми, някъде 8-9 клас имах една учителка,която много мразех и един ден реших да я кълна (бях чул от баба ми, че някаква била "проклела" мъжа си и той умрял) и около 5 минути злорадствах по нейн адрес ,представяйки си как тя умира. Детски простотии са били това, то вярно, че учителката наистина беше гадна и мразена от всички,но какво ми е дошло тогава на ума да върша простотии. Пишеше ми двойки.

    Та на следващия ден ни съобщиха,че тя ще отсъства,защото майка и която била болна от години починала. Тъй като злите учителки и досадните предмети нямаха край,както и простотиите ни детски, аз клех и една друга учителка.И изведнъж на по-другия ден или след няколко дни имаме свободен час,защото баща и бил починал.

    Та сега като по-зрял човек наскоро се присетих за тези случаи от далечните ученически години, които бях забравил. Причината да питам това е,че в днешни времена,13 години след тези събития от детството, аз не съм много добре психичеси и не ми върви в живота. Имам психични проблеми .

    Възможно ли е нещастията ми да са са причинени от тази неволна детска клетва и тя да се е върнала към мен? Възможно ли е клетвата да падне върху роднина,а не върху самият човек и защо става така?
  • /Потребител#329783Потребител#329783направи своята регистрация в sanovnik.bgпреди 5 месеца