sanovnik.bg»Съвети»Каква е 13-та зодия?

Каква е 13-та зодия?

Каква е 13-та зодия?

Хората, родени в периода 30 ноември – 19 декември, не са нетипични представители на зодия Скорпион или Стрелец. Те са Змиеносци, въпреки че астрологията упорито отказва да приеме този факт.

Съзвездието Змиеносец (лат. Ophiuchus) е заобиколено от съзвездият Херкулес, Скорпион и Змия и едно от малкото съзвездия на небосклона, в което се срещат толкова много двойни звезди.

За астрологията обаче този зодиакален знак не съществува. Хората, родени под знака на Змиеносец, нямат собствен хороскоп и не биха могли да намерят астролог, който да изготви хороскоп за фаталната 13-а зодия.

Символът на змиеносец включва в сече си две противоположности – две змии, оцветени в черно и бяло, свърани с обграждащи знаци. Змията с черната глава се свързва с последните 7 градуса от съзвездието Скорпион, а змията с бялата глава се свързва в първите 7 градуса на съзвездието Стрелец. Те образуват т.нар Via Combusta – „изгореният път“.

Не по-малко интересни са и преставителите на зодия Змиеносец. Те са белязани със силна двойнственост. Змиеносците са контрастни и противоречиви, както във физически, така и в духовен смисъл.

Те очароват и отблъстват околните с непредсказуем характер, както и с бурни емоции, които понякога притежават разрушителна сила. Те са личности на крайните страсти и никога няма да пропуснат да ви изненадат – приятно или не.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати