sanovnik.bg»Съвети»Кои камъни са подходящи за зодия Риби?

Кои камъни са подходящи за зодия Риби?

MarianeMariane
Джедай
330112170
Кои камъни са подходящи за зодия Риби?

Една от типичните черти на зодия Риби е тяхната надареност с поетичност и въображение. Много Риби обичат музиката, пишат поезия или сериозни литературни творби. Представителите на първата декада на зодия Риби са от онези хора, които чудесно се справят с предизвикателствата на живота, избягват драмите и намират златната среда във взаимоотношенията с останалите.

Но рибите имат и свои недостатъци. Те имат пословично слаба воля, залитат лесно по мистицизъм и търсят уязвимите места у другите, за да ги засегнат при спор. Затова най-подходящият камък за тях е аметистът – камъкът на вярата, който има свойството да защитава от изкушения и да вдъхновява. Рибите могат да носят и сапфир, който спомага за духовното им развитие.

Родените през втората декада риби са изключително емоционални, те са много чувствителни към недоброжелателната среда около тях, като това може да им повлияе дори на здравето. Представителите на тази зодия имат нелек живот, защото поемат излишната вина за грешките на другите, често стават изкупителни жертви.

Те трябва да носят винаги лунен камък и сапфир. Тези камъни ще им помогнат за засилят естествената си интуиция, да предвиждат капаните и да ги избягват. Освен това ще ги предпазват от завистта на другите и ще привличат симпатиите към тях.

Родените пред третата декада риби имат силно езразена индивидуалност. При тях липсва вродената нерешителност на рибите, те взимат лесно решения и държат на тях, не променят вярата в идеалите и гледната си точка, но често са способни на агресия и егоизъм, което обикновено вреди най-много на самите тях.

За тях се препоръчват аквамарин, който да охлажда споровете и страстите, както и александрит, за да стимулира мозъчна дейност и да успокоява душата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
40
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
24.01.2019 19:35
Извинете ме за правописните грешки!
2
0
Анонимен
Анонимен
24.01.2019 19:31
Аз коя декада да съм тогава, защото и за съм Зодия Риби и съм роден на 15 март.
И любимият ми камък е аметист. Но ако съм трета декада аз много рядко съм агресивен! Дори не съм удрям никого и не го тормозя физически, а съм емоционален и чувствителен, но моят недостатък явно е, че понякога се държа егоистично, но в повечето случаи помагам на хората и мисля за родителите си!
1
0