Кои камъни са походящи за зодия Скорпион?

Кои камъни са походящи за зодия Скорпион?
Снимка: sanovnik.bg

Родените през първата декада на Скорпион по правило са дейни, трудолюбиви и активни творчески натури. Те не признават ограниченията, оковите на разума и на нормите на обществото. Техният живот е пълен със събития, невинаги положителни. Често имат сложни отношения с противоположния пол, докато не открият истинската любов.

Първите скорпиони имат интуиция, която граничи с свръхестествени способности, имат заложби за медицина, но рядко имат дисциплината и търпението да се дипломират.

Представителите на зодия Скорпион имат нужда от камъни, които да потушават бушуващите в тях страсти, като аметист и аквамарин. Добре е да носят със себе си и черен опал, червен карнеол, сердолик и сардер.

Скорпионите от втората декада също са много страстни. Те са инизиатиивни и крайни, както в доброто, така и в лошото. Не се отличават с физика, но притежават невероятна жизнена сила. Често се склонни към риск и взимат необмислени решения, които понякога плащат с цената на живота си.

Представят се остлично в областа на химията, политиката и водните спортове. Те имат нужда от камъни, които да засилват въображението им, като черен опал, който освен всичко ще им помогне и да се концентрират. За успокоение на бушуващите страсти трябва да носят близо до сърцето си аметист, алмандин, топаз или яспис.

Родените пред третата декада Скорпиони имат силно развита интуиция, честолюбиви, пламенни и волеви са. Не се боят от рисковете,често са доста раздразнителни и поведението им не е от най-гъвкавите. Не са склонни на компромиси, което затруднява както професионалното им развитие, така и личния им живот.

За тях се препоръчва изумруд или аквамарин, защото тези камъни имат свойството да потушават страстите. За повече позитивна и градивна енергия се препоръчва ярко червен карнеол или черен опал.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати