Кои камъни са подходящи за зодия Козирог?

Кои камъни са подходящи за зодия Козирог?
Снимка: sanovnik.bg

Козирогът, роден през първата декада на зодията, притежава целеустремен ум. Той отлично умее да организира и координира действията си и да намира разрешение на всички възникнали в процеса на работа проблеми и предизвикателства.

Родените под знака на Козирог се стремят да направят кариера, те са спокойни и систематични, а любовните отношения дори срамежливи. Затова имат нужда от камък, който ще им вдъхне допълнителна увереност, а именно – малахит.

За повече концентрация и укрепване на настойчивостта им е нужен черен оникс, но ако са склонни към депресивни състояния, трябва непременно да заменят черния оникс с черен сапфир.

Козирогът, роден през втората деката на зодията, притежава почти неизчерпаеми способности за самоусъвършенстване. Затова трябва да носи в себе си тъмносин или черен сапфир, който чудесно се хармонизира и с другите камъни, подходящи за зодия Козирог – сардоникс и нефрит.

Родените през последната декада козирози се отличават с универсален ум. Те са родени психолози, изключително задълбочени и филисофски настроени. Козирозите имат ужасен недостатък, а именно на моменти да стават прекалено заядливи и критични към събеседниците си, което действа доста отблъскващо.

За уравновесяване, търпение и спокойствие козирозите могат да носят тигрово око илитъмен аметист. Подходящи за родените през третата декада козирози са още алмандин и лунен камък. На всяка цена трябва да избягват рубин и опал.

Рейтинг

3.3
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати