Хората с кафяви очи какви са?

Хората с кафяви очи какви са?
Снимка: sanovnik.bg

Неслучайно казват, че очите са огледало на душата. Те отразяват както емоциите и чувствата, които ни вълнуват в момента, така и дълбоко скритите и пазените ни тайни. Очите на хората са изключително чувствителни към лошата енергия (уроките), които излъчват околните.

Окраската на човешките очи и връзката ѝ с човешкия характер от дълго време е обект на проучвания. Резултатите от тях категорично показват, че съществува пряка връзка между цвета на очите и характера на човек.

Хората с кафяви очи са изключително темпераментни, дори сприхави, непостоянни са и лесно сменят желанията и намеренията си. Освен това са изключително общителни, чувствени и неустоими.

Смята се, че кафявите очи символизират интелект, страст и енергия.

Хората с кафяви очи обичат пламенно, но за кратко, след което без основателна причина просто охладняват към партньорите си. Остроумни са и с лекота общуват.

Понякога кадифените очи се носят от абсолютни мързеливци и ленивци, които благодарение на природния си чар живеят на гърба на другите. Лесно избухват и се палят, но също така лесно им минава и прощават.

Рейтинг

3.6
Общо 7 гласували
5 1
4 4
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати