Какво значи, ако видиш падаща звезда?

Какво значи, ако видиш падаща звезда?
Снимка: sanovnik.bg

Падащите звезди са красиво явление, което винаги радва хората. Те всъщност представляват частица или тяло, което е навлязло в земната атмосфера с голяма скорост, предизвикваща силно нагряване и изгаряне на тялото, при което се вижда светеща следа в атмосферата.

Най-разпространеното поверие е, че ако човек види падаща звезда, задължително трябва да си намисли желание. Смисълът на това е, че точно в този кратък и непредвидим миг човек си пожелава нещо, което иска най-много и най-силно.

Първото, което идва в съзнанието, е най-истинското. Не се замисляйте твърде много, защото моментът бързо отминава и нищо чудно да пропуснете да си намислите желание. Вярвайте силно в желанието, което искате да се сбъдне, и нищо чудно то да се сбъдне.

Хубаво е да не си пожелавате само материални неща, които са преходни и не така ценни, колкото духовните изживявания. Смята се, че ако двама души заедно видят падаща звезда, то те ще бъдат щастливи и свързани завинаги.

Някои хора смятат, че животът им зависи от самите тях и няма смисъл да си пожелават каквото и да е, но все пак е хубаво да се вярва, че природният феномен има силата да ни донесе щастие, здраве и късмет.

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Justin Case
Justin Case
20.05.2019 17:36
"Какво значи, ако видиш падаща звезда?" Ами означава, че сте видяли падаща звезда т.е. нищо не значи... просто звездата си пада и дали ще я видите или не е все тая!
0
2
Justin Case
Justin Case
20.05.2019 17:37
... и тя не пада, а преминава покрай Земята или просто изгаря при навлизането си в атмосферата... както милиони преди нея.
0
2
анонимна
анонимна
07.04.2016 15:27
Аз като видя падаща звезда веднага си пожелавам нещо и то се сбъдва и не не си въобразявам....Една вечер аз и едно момче наблюдавахме падащи звезди...означава ли че ще сме свързани защото той ми е нещо като братовчед...не знам и ще се побъркам,защото е много симпатичен и си го харесвам
1
0