Бенките имат ли връзка с предишни прераждания?

Бенките имат ли връзка с предишни прераждания?
Снимка: sanovnik.bg

Мнозина вярват в реинкарнацията или прераждането. Хората вярват и се надяват, че този живот, който в момента живеят, не е единственият, който са живели или ще имат. Те вярват, че душата ни се преражда неколкократно в различни физически тела, докато узрее в духовно отношение.

Вярата в реинкарнацията произтича основно от източните религии – хиндуизъм и будизъм, докато християните – независимо дали става дума за православни, католици, протестанти или други, вярват, че живеем само веднъж, след което безсмъртната ни душа отива в Рая или Ада.

Привържениците на идеята за прераждане смятат, че бенките са нашите кармични връзки с миналото. Бенките по тялото не само разкриват скритите черти на характера ни, но и са свидетелство за минал живот.

Понякога бенките имат същата форма и се намират на същото място, както в другото физическо тяло, което сме обитавали в миналия си живот. Друг път бенките може да се намират на мястото на раните, които сме получили в предишния си живот.

Тяхната форма и цвят също са много показателни. Хората, които имат бенки с кръгла форма и равномерен цвят, в миналия си живот са били с мек и приятен характер.

Докато хората, които носят бенки с четвъртита форма, са били ложи и непочтени и са натоварени с тежка карма, която може да обърнат само с цената на много усилия.

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати