Какво символизират бенките по лицето?

Какво символизират бенките по лицето?
Снимка: sanovnik.bg

Бенките по лицето могат да придадат особен чар на човек, но те имат и определено значение. Така например, бенка до лявото око означава, че мисията на човека е да се разпорежда, защото само така ще постигне успех. Бенка до дясното око значи, че човекът го очаква хубав и спокоен живот, без много тревоги.

Бенка около устните или на брадичката е знак, че този човек ще живее най-добре след като премине своята 40-годишна възраст – по-късно ще срещне и любовта. Хубавото при тези хора е, че няма да живеят в бедност. Бенка до устната може да се тълкува и като гаранция за щастлив живот.

Бенки на челото, носа или бузите е знак, че съдбата зависи от постъпките в детските и юношеските години. Решенията, които се вземат през тази възраст, и начинът на формиране на характера, ще са решаващи за по-нататъшния живот. Тези хора са умни и мъдри, имат отлична памет. Бенка на дясната буза говори за своенравен човек, който лесно избухва.

Бенките между веждите са символ за невероятна интуиция и ум. Хората с бенки между веждите са забележителни и пример за всички останали. Бенка до ухото означава, че човекът е с много сложен и неразгадаем характер, но в същото време има космополитно мислене.

Ако имате бенки на повече места на лицето, значи сред хората, които са истински късметлии. Очаква ви динамичен живот, изпълнен с щастие, приятели и любими хора.

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати