Как да отворя третото си око?
Kako da otvorite svoje treće oko?How Do I Open My Third Eye?
Sanovnik.bg»Съвети»Как да отворя третото си око?

Как да отворя третото си око?

MarianeMariane
Джедай
329112125
Как да отворя третото си око?

Не на всекиго е дадено да узнае бъдещето, тази дарба е притежание само на малцина, които са успели да отворят третото си око. Третото око не е истински орган или наистина око, а другото наименование на шестата чакра в организма - чакрата аджана.

Будистите наричали тази чакра Окото на Шива, защото онези, които успели да отворят третото си око, подобно на бога можели да виждат истинската същност на предметите и хората, добивали мъдрост и постигали хармония със света.

Активацията на третото око не само ще ви дари с друг поглед върху света, но и ще ви помогне да се подмладите, той като нейното отваряне води до силно отделяне на мелатонин - известен още и като хормонът на младостта.

Има няколко упражнения за отваряне на третото око, които може да изпълнявате сами вкъщи.

Всяка вечер след залез слънце в продължение на минимум един месец трябва да медитирате със свещ. Как става това? Взимате обикновена восъчна свещ, запалвате я и я поставяте на една ръка разстояние от вас. След това съсредоточавате погледа си върху нея, като се стараете да не мигате и отмествате поглед от нея.

Започнете с едноминутни упражнения и постепенно увеличавайте времето за медитация, докато стигнете до половин час дневно.

След взирането затворете очите си и се опитайте да се концентрирате върху отпечатъка от пламъка, останал върху ретините ви.

Когато задържите стабилно неговия образ, е време да се опитате да го преместите в зоната между веждите. Справите ли се с това, сте на път за отворите шестата си чакра.

Отварянето на третото око може да се окаже дълъг и труден процес, не по силите на човек, който не е готов да се справи с него.

В допълнение към горното основно упражнение, може да направите и други, насочени основно към притъпяване на едни сетива за сметка на други.

Тренирайте да различавате формата на предметите в напълно тъмна стая, където няма никаква светлина. Работете и върху дишането си. Когато ги овладеете, пристъпете към опити за визуализиране на предметите със затворени клепачи. Постепенно ще разберете, че няма нужда да държите очите си отворени, за да виждате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
бялко петков
бялко петков
02.07.2017 23:13
При мен ги има тези признаци Намразих лъжата под всякаква форма По добре истината
10
1