Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми

Моите форумни теми

АнонименЗемята и деветия свят
Земята и деветия свят Доброто и злото винаги са били в биткаи всяка една страна се опитвала да надделее една на друга. В всеки един свят живееят различни същества въмпири,демони,ангели,елфи ,русалки и много други. Хората винаги се боят,от нещата които не разбират и които логически не могат да си обяснят и избират да отрекът съществуването на това нещо. Преди много години всички светове бяха свързани но,злия цар дошъл на власт и пазителите на земята били принудени да направят бариера, и така нито земята знаела, за деветив свят,нито той за нея. Цар Фобос имал огромно желание за власт искал да знае всички магии и тайни на света, и да ги използва за свое удоволствие. През времето на Фобос най-много убийства и насилия е имало. Той имал голяма армия колкото три морета голяма, и всички му служели вярно и който направил грешка бил разчленяван и убиван жестоко и болезнено. През неговото време царяли гладат и смъртта и в неговия свят нямало ден,винаги е било вечер. Никой от деветия свят не знаел за земятя докато един ден просто се отворил портал към земята и съвсем случайно един от войниците му минал през портала и се намерил на земята! Желая на всеки един човек мнението, до тук добре ли е или не е ? Много обичам да измислям такива неща!
АнонименКой е викал Кървавата Мери и Дама Пика
Много истории се изписаха за тези два духа и започна да ми става любопитно. Искам да попитам има ли човек който НАИСТИНА е викал тези духове, и са идвали ? Чувала съм че и чрез тези духове идвал дявола вярно ли е? Кой каквото знае нека дразне за коментар благодаря предварително.
АнонименСамо за окултисти, и тези които разбират от това!
Искам да попитам : Опасно ли е да се вика дух на починал човек, с книга и конец? Има ли някаква опастност? Така отваря ли се портал? С моята майка сме викали 3 пъти, ама нищо не се е случило,но все пак да попитам.
АнонименТърся хора които могат да развалят магии
Имам две приятелки които страдат от магии. Едната се поболя, стана кожа и кости от тея магии, инвекция,след инфекция прекара, много лекарства изпи, и пак не е на цяло добре,всеки ден и отрикат нови инфекции вече е 35 килограма! Дори ми разказа как е намерила пръст пред дома си, и един сапун, който разбира от магии, би ме разбрал идиално. Другата пък, постоянно и правят вуду магии ,цялото семейство страда! Усеща ужасни миризми вкъщи, на мърша от демонински същества, веднъж цялата и къща цяла да се запли, ама са я оправили на време! И на нея, постоянно не и върви, все проблеми има. Момичетата ми разказват ужасни работи. Търся човек който умее да маха магии,и демони да гони. Търся човек който работи безплатно.. има такива хора макар да са рядко.. Приемам всякакви идеии опитвам се да им помогна но, напразно. Така че който разбира, нека да пиши да даде скайп или идея какво да се направи. А скайпа можете да го давате на лс ако не искате тук , моля да пишат хора които разбират от тея работи.
АнонименДо всички самотни хора
Здравейте до всички самотни хора, и не разбрани от тяхните близки. Който желае да се запознава, и да си пише с нови хора ако иска да пише тук, ще си говорим на всякакви теми. Илюминати, демони БОГ, политика, психология, тълкуване на сънища и други неща. Който желае да си остави скайпа нека го остави като коментар или пък да пише на Лс!